Галена се оплака: Галин е скръндза!

Фолк певицата Галена се оплака от мъжа си. Певицата си призна, че иска да си седи в къщи, да се грижи за детето, да пие кафе с дружки и да обикаля салоните за красота, но мъжът й я кара да продължава да работи, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/galena-se-oplaka-galin-e-skryndza HotArena.net
Галена се оплака: Галин е скръндза!

Фолк певицата Галена се оплака от мъжа си. Певицата си призна, че иска да си седи в къщи, да се грижи за детето, да пие кафе с дружки и да обикаля салоните за красота, но мъжът й я кара да продължава да работи, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Фолк певицата Галена се оплака от мъжа си. &nbsp;Певицата си призна, че иска да си седи в къщи, да се грижи за детето, да пие кафе с дружки и да обикаля салоните за красота, но мъжът й я кара да продължава да работи, научи HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Половинката на Галена бил на твърдата позиция, че в семейството и дамата съпрузи трябва да работят. Той настоявал фолкаджийката да продължава да ходи по участия и така да допринася за по-високите приходи у дома.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Въпреки, че амилията на Галин е най &ndash; богатата във Велико Търново и за миналата година е декларирала официално приход за милиони, бизнесменът не глези жена си. Което я накара &nbsp;на шега &nbsp;да се оплаква на приятелките си от стиснатостта му.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;В цял свят звездите правят по 3 &ndash; 4 хита на година и после си живеят живота. Само в България се разцепваме от работа&rdquo;, недоволствала Галена. Идеята, че може да живее на гърба на мъжа си, й дошла от примера на колежката й Мария.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Гущеров носи Мария на ръце! Защо и Галин не е същият?, недоволствала фолк певицата, пише &bdquo;Всеки ден&rdquo;.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.