Глория разкара любовник чужденец

Глория отново си ляга сама вечер, след като се отказала и от последната си любов. Изпълнителката на Крепост се разделила с последния си любовник, за който се знае само, че е чужденец и е значително по-млад от нея.

https://hotarena.net/laifstail/gloriq-razkara-lubovnik-chujdenec HotArena.net
Глория разкара любовник чужденец

Глория отново си ляга сама вечер, след като се отказала и от последната си любов. Изпълнителката на Крепост се разделила с последния си любовник, за който се знае само, че е чужденец и е значително по-млад от нея.

<p> <span class="Apple-style-span" style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; font-size: 14px; "><strong>Глория отново си ляга сама вечер, </strong>след като се отказала и от последната си любов.</span></p> <div style="color: rgb(34, 34, 34); background-color: rgb(255, 255, 255); "> <p style="font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 12px; "> &nbsp;</p> <p style="font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 12px; "> <span class="Apple-style-span" style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; font-size: 14px; ">Изпълнителката на &quot;Крепост&quot; се <strong>разделила с последния си любовник</strong>, за който се знае само, че е чужденец и е значително по-млад от нея.&nbsp;</span></p> <div style="font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 12px; "> &nbsp;</div> <div id="cke_pastebin"> <span class="Apple-style-span" style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; font-size: 14px; ">Причината за разлъката не е ясна, но според близки до фолкпевицата <strong>вината била изцяло нейна.</strong></span></div> <div> &nbsp;</div> <div> &nbsp;</div> <div> <span class="Apple-style-span" style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; font-size: 14px; ">За никого не е тайна, че характерът на звездата е доста сложен и не всеки е способен да изпълни изискванията й. Глория <strong>не страдала за провалената си връзка,</strong> защото отдавна била свикнала да разчита само на себе си, четем в &quot;Уикенд&quot;.</span></div> <div> &nbsp;</div> <div> &nbsp;</div> <div> <span class="Apple-style-span" style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; font-size: 14px; ">&quot;Силните жени често са сами, защото разчитат само на себе си&quot;, коментира наскоро звездата.&nbsp;</span></div> <div> &nbsp;</div> </div> <p> <span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">Примата на фолка вече не таи надежда, че <strong>ще намери мъжът на живота си, </strong>защото просто такъв не съществувал. </span></span></p>

2 Коментара

Точно

преди 12 години

Верно че е много добра певица, но дотам,като човек е немам думи!

Коментирай

bimas

преди 12 години

da to4no taka a k**te kat neq sa na klonkite po darvetata mi ot edin dolen ama mnoyy dolen mindil ko da 4aka6 pa4a.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.