Глория в депресия след „Денсинг старс”

Глория изпадна в депресия. С голямо огорчение тя напусна „Денсинг старс” само две седмици преди финала, разбра HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/gloriq-v-depresiq-sled-densing-stars HotArena.net
Глория в депресия след „Денсинг старс”

Глория изпадна в депресия. С голямо огорчение тя напусна „Денсинг старс” само две седмици преди финала, разбра HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Глория изпадна в депресия. С голямо огорчение тя напусна &bdquo;Денсинг старс&rdquo; само две седмици преди финала, разбра HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Считаната за фаворитка на публиката остана много разочарована от липсата на солидна подкрепа от страна на почитателите си.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Есемесите, пуснати от поддръжниците й, се оказаха недостатъчни, за да я изпратят на финала.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Двамата с партньора си положиха големи усилия, за да изпълнят прекрасния си танц бурлеска. Колежките й Камелия и Малина я подкрепяха безрезервно, но въпреки всички усилия и безброй фенове, звездата се сбогува със сцената на шоуто.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">След седмици усилени тренировки, безконечни повторения на сложни поддръжки и много нерви фолк певица си тръгна. Амбицията й за победа не бе достатъчна да пребори конкурентите си.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Глория не скри разочарованието и сълзите си и сподели, че е била сигурна, че ще стигне поне до финала, пише &bdquo;Всеки ден&rdquo;.</span></p>

4 Коментара

Боко

преди 11 години

На нея, а и на която и да било фолк певица, мястото й не е там. Такива формати са за ерудирани и интелигентни хора. Може да не й е приятно на Глория да го прочете, но нейното ниво не е такова, което да я прави равностойна на другите участници. Пеейки чалга тя се е обрекла на хвалбите на нискообразовани пубери. Дансингът и кръчмата са две коренно различни неща.

Коментирай

Рени

преди 11 години

БРАВО НА КОМЕНТАРА ПОД МЕН.ВСЯКА ЖАБА В БЛАТОТО СИ.

Коментирай

мема

преди 11 години

Защо трябва да се прави аналогия между дансинът и кръчмата, не че няма такав, но..дали го можеш, или не....останалото е без значение! Глория е перфекционист, тя положи много усилия и заслужава адмирации!!!

Коментирай

мема

преди 11 години

*дансингът...коментарът на Боко и Рени показва, колко са ерудирани и интелигентни, щом си позволяват такива изказвания, които нямат нищо общо с формата?!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.