Голям смях: Норчето залива мрежата с „умни” мисли, не можела да спи, бясна е на коронавируса и на целия свят

https://hotarena.net/laifstail/goliam-smiah-norcheto-zaliva-mrejata-s-umni-misli-ne-mojela-da-spi-biasna-e-na-koronavirusa-i-na-celiia-sviat HotArena.net
Голям смях: Норчето залива мрежата с „умни” мисли, не можела да спи, бясна е на коронавируса и на целия свят

\"Не спя добре! От седмици страдам от безсъние заради ситуацията с коронавируса. Имам нужда от спокойствие, а не го получавам\". С тези гневни слова изригна плеймейтката Нора Недкова, която преживява стресови ситуации покрай извънредното положение, видя HotArena.

\"Политици, продукти и всички тези, които се възползват от слабостта ни в момента, ще престанете ли да ни стресирате психически всяка минута?! После казвате: \"Запазете спокойствие\". Как да запазим спокойствие, като вие не ни оставяте нито ден, нито минута, нито секунда. Където и да погледна, всичко е нещастие, смърт и конспирация. Аз съм на 26 години и нямам нужда от застраховка живот, ритуално бюро и лекарства\", избухна блондиката, която е известна с това, че не спестява нищо на никого.

Недкова признавa, че все пак е взела предпазни мерки и си поръчва от интернет маски и дезинфектанти.

\"Имам нужда от спокойствие! Искам да попитам защо в този щаб няма един квалифициран психолог, който да съветва как да поднасяте информацията на аудиторията. Дори не ми се мисли, как се чувстват възрастните хора. Всъщност умираме всички - и млади, и стари. Умираме всеки път, когато отнемaте nадеждите ни! Умираме, за да можете да ни управлявате по-лесно! Бясна съм! Бясна съм на всички! Но най-бясна съм на себе си, че тази нощ пак няма да мога да заспя\", продължи тирадата си плеймейтката.

Недкова доброволно си е наложила да стои вкъщи и не излиза никъде - храна и медикаменти си поръчва през телефона. Признава, че е очаквала в тези времена да успее да поспи, но или някой постоянно й звъни и я събужда, или се стресира прекалено много от новините и по цели нощи стои и разсъждава върху ситуацията. Един от последните случаи, които истински я изнервили, бил, когато й предложили по телефона да си направи застраховка за живота. По нейни думи това буквално я изкарало от релсите на спокойствието, пише \"България Днес\".

8 Коментара

Златето

преди 4 години

Ха- ха- политиците и продуктите са поставени в едно изречение.

Коментирай

Мхм

преди 4 години

За първи път съм съгласен с повечето от нещата които казва

Коментирай

George1

преди 4 години

HiТая овца може ли да мисли?

Коментирай

ПФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ

преди 4 години

Хората в миналото са изпращали синовете си на фронта и с месеци не са имали ни вест, ни кост от тях и въпреки всичко са имали силата да се борят и са вярвали, че ще се върнат. Днес всеки се тръшнал в дома си има си всички удобства - кеф му книга, кеф му филм, кеф му музика и не спира да циври и хленчи, че известно време не може да се вее по улиците или по кръчмите. Извинявам се, но не мога да разбера подобно поведение.

Коментирай

Споко

преди 4 години

Като усвоят парите които са им обещали изведнъж един болен от коронавирус няма да има

Коментирай

Сандра

преди 4 години

Още един глупендер на нивото на Недкова, но гледащ от малко по-различен ъгъл. Сериозно ли вярваш, че целият свят ще спре икономиката си, за да усвои някакви пари. Иди го кажи на хората в Италия или Испания. Вместо да сме благодарни, че засега сме най-леко засегнати все ще се намери индивид да оплюе, да отрече, да заподозре нещо. Ганьо е най-големият, той знае всичко, не могат "н'екви там от тИлИвИзурЪ" да му казват "ко да прай и ко да ни прай"

Коментирай

До Сандра

преди 4 години

Не говоря за целия свят а за нашата мила родина,и да НАПЪЛНО съм склонен да вярвам че за да си напълнят гушата тия уроди в парламента,всяват паника излишно и правят хората на луди,а Вие Сандра явно сте поредната жертва на манипулацията им,вероятно положението реално не е леко но с паника нищо няма да стане!

Коментирай

d

преди 4 години

Ами като не можеш, да ти го обясня. Никой не се тревожи ни за кръчми, ни за улици. Хората се тревожат за препитанието си, за това какво им се готви за след това, защото очевидно не вируса е причината да сме принудително затворени по домовете си и полицията по цял свят да бие граждани излезли на улицата с палки. Тревожим се, че уж ни е позволено да ходим да купуваме, а не ни е позволено да ходим да работим, че децата ни не ходят на училище, нямат социални контакти в една много важна за сформирането и социализацията им възраст. То е доста очевидно като се замислиш, ама ей на. Освен това с едно дете у дома не можеш нито да четеш книга, нито пък да гледаш филм. Забравяш ги тия работи, защото е отегчено и непрекъснато иска вниманието ти, вика, бяга и изобщо задивява затворено.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.