Графа и Бобо във война (Причината- мургавия се помисли за звезда)

Истинска война се развихри между Графа и Бобо. Мургавият рапър, който стана популярен покрай дуета си “Дим да ме няма”, е обявил война на човека, благодарение на който въобще е на сцена, дочу HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/grafa-i-bobo-vyv-voina-prichinata-murgaviq-se-pomisli-za-zvezda HotArena.net
Графа и Бобо във война (Причината- мургавия се помисли за звезда)

Истинска война се развихри между Графа и Бобо. Мургавият рапър, който стана популярен покрай дуета си “Дим да ме няма”, е обявил война на човека, благодарение на който въобще е на сцена, дочу HotArena.net.

 

Истинска война се развихри между Графа и Бобо.  Мургавият рапър, който стана популярен покрай дуета си “Дим да ме няма”, е обявил война на човека, благодарение на който въобще е на сцена,  дочу HotArena.net.

 

Тъй като не може да направи самостоятелно парче, Бобо се слага на всички изпълнители, като се предлага почти без пари на всеки, който иска да работи с него. Напук на Влади Ампов, Бобо започнал да записва песни с конкуренти на фирмата на Графа “Монте мюзик”

 

Преди Графа да открие Бобо, никой не бе и чувал за него. Чак след като “Дим да ме няма” стана летния хит на миналата година, рапърът с гвинейски произход започна да получава десетки покани за концерти, дуети и участия в клипове.

 

Според запознати обаче Графа и Бобо са във върла война, след края на съвместната си работа.  А причината за това, е че Бобо не е спазил договорките си с Графа.

 

Двамата трябвало да запишат още една дуетна песен, но тъмнокожият певец не изпълнил уговорката им.  Вместо това направил парче с “Фейсинг дъ сън”, заедно с Криско и Лора Караджова.

 

Оказа се, че фирмата е конкурентна с тази на Графа и редовно му отмъкват изпълнителите . По тази причина певецът често си има проблеми с тях.

 

В текста на съвместния  хит на Криско и Бобо “Министърът на веселието” има и иронична препратка към песента на Графа и Мария Илиева “Крадена любов” – вместо “ не мога аз безкрайно да те обичам тайно”, както пее Влади, Бобо изпява : “Не мога аз безкрайно да се разбивам тайно”.

 

В поп средите коментират, че Криско и Графа открай време са във война.  И дуетът на Бобо с рапъра е дал повод за жесток конфликт в попа.

 

“Отдавна известно е, че Графа и Криско никога не излизат заедно на сцената. Да запише общ дует с него, си е направо обявяване на война, още повече че става дума за песен, която е в стила на летните песни и е записана за да прави сечено на “А дано, ама надали”, коментират от екипа на Графа”.

 

Графа се отказал да си търси парите от Бобо по съдебен път, но се е зарекъл да внимава оттук нататък  кого ще прави звезда, пише „Всеки ден“. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.