Хитрата Галена успокоява Деси Слава: Споко, Зарко като огладнее, пак ще дойде при тебе!

https://hotarena.net/laifstail/hitrata-galena-uspokoiava-desi-slava-spoko-zarko-kato-ogladnee-pak-shte-doide-pri-tebe HotArena.net
Хитрата Галена успокоява Деси Слава: Споко, Зарко като огладнее, пак ще дойде при тебе!

ММА боецът Светлозар Савов-Зарко се оказа не само изваян атлет и добър спортист, но и изпечен тарикат и хитрец. На раздяла той взел от бившата си вече Десислава 2000 лева уж назаем, научи HotArena.

 

Парите Зарко поискал под предтекст, че му трябват за таксата за участие в някакво международно състезание. Твърдял, че му трябват много спешно и певицата, която още има слабост към него, не се замислила много-много дали да му ги даде, пише „Всеки ден”.

 

На щедростта на бившата си изгора боецът отвърнал с обещание, че ще ги върне до две седмици. Този срок обаче отдавна минал, а Зарко не давал признаци да има намерение да върне сумата.

 

Чалга дивата пък не смеела да тропне с крак и да си ги поиска сериозно, защото все още изпитвала носталгия към него и хубавите им спомени. Намекнала му обаче на няколко пъти, че вече е редно да й върне сумата, ала Зарко се правел на ощипана госпожица

 

 

„Само я размотава и шикалкави. Голям мъж като него, а да се окаже такова леке. Парите й трябват за сина й, все пак той заминава да учи в чужбина, важно е да му помогне”, коментират възмутени приятелки на Деси Слава.

 

На всичкото отгоре, Зарко въобще не се появил на състезанието, което било уж причината за поискания заем, и така и не става ясно за какво е похарчил наивно дадените му пари.

 

Всъщност, години наред младежът бил издържан от чалга звездата. ММА-боеца не изпитвал грам свян, че е здрав и прав мъж, а получава пари като някое жиголо от половинката си.

 

Светлозар обаче явно е влязъл подкожно на Десислава, която, вместо да се чувства използвана, не спирала да страда по него и била готова отново да развърже кесията си, само и само да се гушка пак с мускулестия младеж.

 

„Като огладнее, пак ще дойде при теб”, опитала се да я успокои приятелката й Галена, от което на Деси Слава й станало още по-тъпо.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.