И Матеус преслушал в Минск с проститутка

Не само националите са се провинили в Минск, но и селекционерът им Лотар Матеус. Германецът е бил утешаван от скъпоплатена проститутка след загубата с 0:1 от Беларус. Както е известно след въпросния мач 8 национали бяха уличени в нарушение на режима след срамното поражение.

https://hotarena.net/laifstail/i-mateus-preslushal-v-minsk-s-prostitutka HotArena.net
И Матеус преслушал в Минск с проститутка

Не само националите са се провинили в Минск, но и селекционерът им Лотар Матеус. Германецът е бил утешаван от скъпоплатена проститутка след загубата с 0:1 от Беларус. Както е известно след въпросния мач 8 национали бяха уличени в нарушение на режима след срамното поражение.

<p> <span class="Apple-style-span" style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; font-size: 14px; ">Не само националите са се провинили в Минск, но и селекционерът им Лотар Матеус. Германецът е бил утешаван от скъпоплатена проститутка след загубата с 0:1 от Беларус.&nbsp;</span></p> <div style="color: rgb(34, 34, 34); background-color: rgb(255, 255, 255); "> <p style="font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 12px; "> &nbsp;</p> <p style="font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 12px; "> <span style="font-size: 14px; "><span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; ">Както е известно след въпросния мач 8 национали бяха уличени в нарушение на режима след срамното поражение.</span></span></p> <p style="font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 12px; "> &nbsp;</p> <p style="font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 12px; "> <span style="font-size: 14px; "><span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; ">&quot;Да, истина е - излязохме на бар. Защо обаче Матеус не каже при какви обстоятелства ни залови? Питайте го той <strong>какво правеше във фоайето на хотела и дали случайно не се качи в апартамента си, придружаван от русо момиче?</strong>&quot;, твърди футболист от националния тим пред ежедневника &quot;Всеки ден&quot;, пожелал името му да не бъде цитирано.</span></span></p> <p style="font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 12px; "> &nbsp;</p> <p style="font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 12px; "> <span style="font-size: 14px; "><span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; ">Футболистите се гневят, че са набеждавани в липса на морал от Матеус, но той самият не демонстрирал такъв. Защото всички играчи видели как двама костюмирани мъже <strong>довели в хотел &quot;Краун Плаза&quot; млада блондинка</strong>, която била посрещната от Матеус във фоайето и след това се качила с него в асансьора.&nbsp;</span></span></p> <p style="font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 12px; "> &nbsp;</p> <p style="font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 12px; "> <span style="font-size: 14px; "><span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; ">Лесно е да се отгатне, че <strong>Лотар се е забавлявал със скъпоплатена проститутка в покоите си.</strong></span></span></p> <p style="font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 12px; "> &nbsp;</p> <p style="font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 12px; "> <span class="Apple-style-span" style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; font-size: 14px; ">&quot;Значи той може да гуляе с курви, а след това да се прави на принципен и да си мие ръцете с нас. Обвинява ни в липса на дисциплина. Да, беше ни забранено да излизаме, но как да спазваме правилата, след като треньорът ги нарушава пред очите ни?&quot;, оправдават се заловените в издънка футболисти.</span></p> <p style="font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 12px; "> &nbsp;</p> </div>

2 Коментара

лео

преди 12 години

тоя повече с простите тутки върши работа отколкото тая за която му се плаща

Коментирай

emo

преди 12 години

имате правописна грешка в заглавието !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.