Як запой с домашна ракия в телевизията на Слави! Дългия бесен от пиянските изцепки на екипа си

https://hotarena.net/laifstail/iak-zapoi-s-domashna-rakiia-v-televiziiata-na-slavi-dalgiia-besen-ot-piianskite-izcepki-na-ekipa-si HotArena.net
Як запой с домашна ракия в телевизията на Слави! Дългия бесен от пиянските изцепки на екипа си

Софра за чудо и приказ спретна един от най-верните хора на Слави Трифонов - Иван Атанасов, по случай имения си ден. Ванката почерпил солидно колегите си за личния си празник,  твърди „България днес” позовавайки се на достоверен източник.

Още от обяд водещият на времето в новата телевизия на Дългия опъва маса, отрупана с алкохол и мезета. Бившият реквизитор в Шоуто на Слави носи домашна ракия и вино приготвени лично от него. Атанасов е мераклия и всяка година ходи до казан където вари гроздов еликсир. Служители в телевизията на Трифонов веднага се насочват към масата. Наздравиците валят една след друга за здравето на Ванката. Майтапи и шегите се сипят цял ден в студиото. Най- деен в купона е Краси Радков. Комикът уважава изключително много Ванката. Често Радков взима със себе си Атанасов по частни партита, където да му помага, разбира се срещу няколко стотака.

Част от колегите се опияняват от домашния алкохол, те набързо гаврътват по няколко чашки от уникалните ракия и вино на Ванката. Последен на импровизирания купон се появява шефът Трифонов. Дългият заварва подчинените си на масата, а не по работните им места. Шоуменът веднага започва да им се кара.

\" Как може да пиете в работно време?! Изчакайте да приключим и тогава сядайте на масата!\", хокал колегите Слави.  Ванката обяснява, че той е виновник за тежката софра, но това не успокоява Слави, който е бесен от случката.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.