Има ли фотошоп в лицето на Алисия? (+ВИДЕО)

Има ли фотошоп в лицето на Алисия или наистина пластичният й хирург плаче за разстрел? Разберете сами!

https://hotarena.net/laifstail/ima-li-fotoshop-v-liceto-na-alisiq-video HotArena.net
Има ли фотошоп в лицето на Алисия? (+ВИДЕО)

Има ли фотошоп в лицето на Алисия или наистина пластичният й хирург плаче за разстрел? Разберете сами!

<p> <strong><span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; "><span style="font-size: 14px; ">Има ли фотошоп в лицето на Алисия или наистина пластичният й хирург плаче за разстрел?&nbsp;</span></span></strong></p> <p> &nbsp;</p> <p> <font face="verdana, geneva, sans-serif"><span style="font-size: 14px;">Материалът, озаглавен &quot;Пластичен хирург се изгаври с Алисия&quot; от вчера предизвика доста гневни реакции от страна на читатели, които обвиниха <strong>HotArena.net </strong>в манипулиране на стоп кадрите, приложени към него. </span></font></p> <p> &nbsp;</p> <p> <font face="verdana, geneva, sans-serif"><span style="font-size: 14px;">Ето защо прилагаме видео доказателство. Клипчета с участието на Алисия в предаването на Росен Петров &quot;Нека говорят&quot; са със свободен достъп в сайта Vbox.bg, където всеки, който се съмнява, че чалгадивата върви по пътя на Донатела Версаче, може да се убеди лично. &nbsp;</span></font></p> <p> &nbsp;</p> <p> <font face="verdana, geneva, sans-serif"><span style="font-size: 14px;">За ваше улеснение, можете да видите видеото и тук:</span></font></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <div class="media_embed"> <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" height="403" width="450"><param name="movie" value="http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=8dea29194e" /><param name="quality" value="high" /><embed height="403" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" quality="high" src="http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=8dea29194e" type="application/x-shockwave-flash" width="450"></embed></object></div>

7 Коментара

Лс

преди 12 години

Още повече се стресирах :D фотошоп ахаха прилича на карикатура :DD

Коментирай

Xmm

преди 12 години

Нищо и няма , много си е сладка ! За чалга певица говори доста интелигентно , което ме изненадва положително !

Коментирай

_2_

преди 12 години

Слагала си е устни скули. Гледах онзи ден при Росен Петров. Изглежаше страшна

Коментирай

korn

преди 12 години

Freak On A Leash - http://www.youtube.com/watch?v=jRGrNDV2mKc&ob=av2e поздравче. хахахаха :)

Коментирай

Ани

преди 12 години

Нещо си е слагала скули ама много грозно и седят

Коментирай

голата истина без фотошоп е просто потресаваща

преди 12 години

Какъв фотошоп, какви пет лева?!Изглежда ужасно, сбабичосана и вулгарна, с тия бръчки и жабишка уста в която е изсипала един тон силикон или хиалуронова киселина, каквото там са й наблъскали.Явно жената залага на крилата фраза на Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече!" и се е превърнала в приказен герой, за нейно съжаление обаче не в красивата принцеса , а баба Яга или в жабата, на който както му хареса.

Коментирай

!!!

преди 11 години

Тя просто е временно подпухнала и може би не е трябвало да се показва в този период, а силно изразените скули си ги има по рождение. Когато се премоделира носа цялото лице се променя, като гледам има само корекция на носа и хиалуронова киселина в устните, не преувеличавайте !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.