Ивана и Роксана бойкотираха купона на „Гласът на България”

Ивана и Роксана не можаха да преглътнат несправедливостта на финала на „Гласът на България”. Двете най-демонстративно бойкотирали партито след края на шоуто в понеделник, пише „България днес”.

https://hotarena.net/laifstail/ivana-i-roksana-boikotiraha-kupona-na-glasyt-na-bylgariq HotArena.net
Ивана и Роксана бойкотираха купона на „Гласът на България”

Ивана и Роксана не можаха да преглътнат несправедливостта на финала на „Гласът на България”. Двете най-демонстративно бойкотирали партито след края на шоуто в понеделник, пише „България днес”.

<p> <span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size: 14px;">Ивана и Роксана не можаха да преглътнат несправедливостта на финала на &bdquo;Гласът на България&rdquo;.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size: 14px;">Двете най-демонстративно бойкотирали партито след края на шоуто в понеделник, пише &bdquo;<strong>България днес</strong>&rdquo;.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size: 14px;">Докато Мариана Попова, Кирил Маричков и Миро празнуваха шумно в столична кръчма победата на Стелияна Христова от отбора на Мариана, Рокси и Ивана останаха на паркинга пред НДК като мръсни котета. Ромската певица не успя да сдържи сълзите си заради загубата, докато менторката й Ивана й даваше напътствия и я успокояваше.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size: 14px;">В същото време в близката столична кръчма Мариана Попова злорадстваше по адрес на Ивана на всеослушание. &bdquo;Големите певици не уважиха купона, сега се тръшкат&rdquo;, кискала се злобно Мариана.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size: 14px;">Фолк дивата пък отрече да е имало напрежение между треньорите след концерта. Като причина за липсата й на партито изтъкна важен личен ангажимент, а Роксана извини с напрежението и умората.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size: 14px;">На всички обаче им беше ясно, че неочакваното отпадане на Рокси и победата на невзрачната Стелияна са причината на Ивана и Роксана да не им е до купон.</span></span></p>

4 Коментара

Елена

преди 12 години

Правилно:Чалгата вън!.Не може само да виеш маане и нищо друго и да си с претенции за глас на България.

Коментирай

Ради

преди 12 години

Спечели точно тази, която най-много заслужаваше, с най-чистия и кристален глас!

Коментирай

Ива

преди 12 години

Истината е , че Стелияна е просто една наша бъдеща певица - ще е примата на 20 век ! Истинското в България , винаги ще бъде на първо място , независимо всичко и всеки ! Ние , българите , ще си останем истински , докато съществуваме - просто няма кой да ни спре ! Стелияна трябва да ни представи пред целия свят на Евровизия !

Коментирай

справедливост

преди 12 години

аз слушам и харесвам част от чалгата, много харесвам ивана, но съм убедена че Гласът на България - Стелияна засенчи тотално всички, Роксана заложи на съжалението на хората.И моята майка почина и не ми е било леко, изпитвам съчувствие към Роксана, но истината е такава , тя не можеше да пее добре дори и чалга - това е факт. Иначе им желая успех на всички,

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.