Иво Аръков проплака: Не бях с Мика за пари! (Актьорът е на вълна неангажиращи връзки)

https://hotarena.net/laifstail/ivo-arakov-proplaka-ne-biah-s-mika-za-pari HotArena.net
Иво Аръков проплака: Не бях с Мика за пари! (Актьорът е на вълна неангажиращи връзки)

Актьорът Иво Аръков заяви, че не е използвал връзката си с щерката на Камата – Мика Стоичкова, за да се сдобие с популярност или за да печели пари, разбра HotArena!

 

Хубавецът твърди, че всичко, което е постигнал, е благодарение само и единствено на самия него. Опроверга слуховете, че е бил с футболната наследница, за да си помогне във финансово отношение.

 

Актьорът признава, че с Мика не са в лоши отношения в момента. Дори поддържат връзка и отсича, че винаги ще е така. С Мария Илиева също са приятели. И за нея споделя, че не я е използвал с меркантилна цел.

 

„Хората обичат да се намесват в отношенията между двама души. Ще дам прост пример – живееш в една кооперация с много хора, съседите ти винаги се интересуват от теб и половинката ти. Неизбежно е да стане така! Това е локален пример, а представете си какво се случва, когато си популярна личност“, обяснява Иво пред „България Днес“.

 

Красавецът няма гадже в момента и не смята и да си търси. Не е на вълна сериозни връзки и смята това да бъде така дълго време. Това обаче не означавало, че е нещастен или че страда.

 

Преди няколко дни той бе изловен да се целува с привлекателна девойка в заведение. Аръков обяснява, че това е просто една пиянска изцепка, която е била заснета. С въпросното момиче няма нищо общо, нито пък ще има.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.