Излекуваха Росен Петров!

Водещият на предаването „Нека говорят” Росен Петров скоро ще престане да плаши зрителите с вида си. По време на двумесечната лятна почивка на предаването телевизионерът ще се подложи на операция за възстановяване на носа, разбра HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/izlekuvaha-rosen-petrov HotArena.net
Излекуваха Росен Петров!

Водещият на предаването „Нека говорят” Росен Петров скоро ще престане да плаши зрителите с вида си. По време на двумесечната лятна почивка на предаването телевизионерът ще се подложи на операция за възстановяване на носа, разбра HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Водещият на предаването &bdquo;Нека говорят&rdquo; Росен Петров скоро ще престане да плаши зрителите с вида си. По време на двумесечната лятна почивка на предаването телевизионерът ще се подложи на операция за възстановяване на носа, разбра HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Петров, който напоследък се появява на екран видимо подпухнал и с отнесен поглед, най-после се е възстановил от тежката травма, която го обезобрази. Той отново ходи на фитнес, за да добие добра физическа форма.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Предстоящата пластична операция ще премахне хлътването по средата на счупения му нос. Хирурзите са категорични, че ще я извършат, след като обонятелният му орган възвърне изцяло загубените жизнени функции.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">След като носа ме бе счупен по време на тренировки по бокс, а костица заседна в носоглътката му, от травмата носът му стана по-къс и хлътна навътре. Първите предавания след операцията водещият изкара на силни болкоуспокояващи и затова изглеждаше доста неадекватен в ефир.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Въпреки Петров не пожела да прекъсне предаването си и предпочете да го води,въпреки злополучния инцидент.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Сега Росен е значително по-добре. През лятото, когато предаването излиза в 2-месечна почивка, той ще се подложи на операция и наесен ще е в старата си форма&rdquo;, коментират от екипа на \"Нека говорят\", пише &bdquo;Всеки ден&rdquo;.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.