Жени и Тачо не живеят заедно, но се обичат повече отвсякога

https://hotarena.net/laifstail/jeni-i-tacho-ne-jiveiat-zaedno-no-se-obichat-poveche-otvsiakoga HotArena.net
Жени и Тачо не живеят заедно, но се обичат повече отвсякога
Решението за раздяла и за развод, което преди няколко години обявиха модната шефка Жени Калканджиева и съпругът й Тачо, явно вече не е в сила, дочу HotArena.

Въпреки изневерите, които станаха публично достояние, двамата продължават да са заедно и да се обичат със същата страст като едно време. Единствената промяна, която предприели, за да се карат по-малко, било решението да не живеят под един покрив. Всеки от тях си имал свой дом и това многократно намалявало напрежението във връзката им. 

Жени и Тачо доста смело показаха кризата в отношенията си като семейство първо в ефира на Нова в риалитито „ВИП Брадър”. По време на шоуто не останаха скрити нито нападките им един към друг, нито фактът, че в брака им има трети. Без особени затруднения на продуцентите се разкри, че съпругът е имал любовница. Моделката Зорница Линдарева разказа за отношенията им публично и дори влезе в шоуто, за да понатрупа малко популярност на гърба на авантюрата си.  Ефектът далеч не бе така драматичен, но показа, че думите й не са лъжа, а Калканджиева дори си призна, че познавала от преди любовницата на мъжа си. 

Дали заради преживяното унижение пред цяла България или заради и без това съществуващите различия в отношенията си, месеци след шоуто Калканджиева категорично изповядваше идеята, че не иска да продължава със семейния си фарс. Всичко това се отразявало много зле на сина й Георги, а малкият тепърва щял да навлиза в период, в който да се бори със собствени, пък макар и детски проблеми – тръгване на училище, пубертет. За да не му създава още повече стрес, Жени поиска с Тачо малко да си починат един от друг, за да премислят дали има смисъл да продължават напред. 

След няколко месеца раздяла двойката усетила, че любовният плам не е изчезнал и решила да си даде втори шанс. За да опита нещо по-различно, което този път да доведе и до по-добър резултат, съпрузите се зарекли да си дадат свобода и да не живеят под един и същи покрив. 
„Ние се караме само за битови неща. Сега, когато не живеем в един дом, всичко е различно. Постоянно сме заедно, но го няма онова напрежение. Разбираме се чудесно. Знам, че на повечето хора са им странни нашите отношения и трудно ни разбират. Любовта ни обаче е изключително искрена и чиста, държим един на друг доста повече от едни от уж най-желязните семейства у нас”, признавала е модната шефка.

След експерименталния период на разделено съпружество, двамата осъзнали, че само така могат да запазят мира помежду си. Двамата не се карали, не се ревнували и не намирали никакви недостатъци един в друг. А най-хубавото било, че синът им, който педи това често ги виждал разстроени или напрегнати заради неразбирателството помежду им, сега бил много спокоен. Момчето знаело, че дори и в този странен формат семейството му е заедно и няма никаква опасност да остане за дълго без някой от родителите си, пише \"Уикенд\".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.