Жени Калканджиева иска и момиче

Най-успешната Мис България Жени Калканджиева иска второ дете, което да е момиче. Бившата манекенка гостува на Мартин Карбовски по Нова Телевизия.

https://hotarena.net/laifstail/jeni-kalkandjieva-iska-i-momiche HotArena.net
Жени Калканджиева иска и момиче

Най-успешната Мис България Жени Калканджиева иска второ дете, което да е момиче. Бившата манекенка гостува на Мартин Карбовски по Нова Телевизия.

<p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;">Жени е щастлива майка на мъника Георги, който също се появи в студиото с майка си, докато баща му Стефан приготвял барбекю у дома.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;">&quot;Имам планове за второ дете. Все пак искам да имам и момиченце. Е, ако се роди пак момче, няма да го върна&quot;, заяви Калканджиева.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;">&quot;Георги е кръстен на баща ми. Палаво дете е. Георги е едно от най-хубавите мъжки имена. Опитвам се да бъда добра майка, но аз все пак съм и работеща майка&quot;.&nbsp;</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;">Жени призна, че се чувства по-добре в ролята си на майка, отколкото на Мис България. Партньорът на Калканджиева в живота, Стефан, е с десет години по-млад от нея, но за двамата това не е проблем.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><font class="Apple-style-span"><span class="Apple-style-span" style="line-height: 19px;">&quot;</span></font>Има и положителни неща във връзката с 10 години по-млад мъж.&nbsp;Аз съм малко по-хубавичка и повече ми вървеше в живота, затова майка ми не успя да ме научи на математика&quot;.</span></span></p>

1 Коментара

flktsegc

преди 13 години

ftL4bR njcooiojpeeo, [url=http://yuqfozroqlzs.com/]yuqfozroqlzs[/url], [link=http://zrtsphqagrat.com/]zrtsphqagrat[/link], http://qnlgssyaxhlt.com/

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.