Кака Лара се опъна с ботокс, Радина с устни „ужилени от пчела“

https://hotarena.net/laifstail/kaka-lara-se-opana-s-botoks-radina-s-ustni-uzhileni-ot-pchela HotArena.net
Кака Лара се опъна с ботокс, Радина с устни „ужилени от пчела“

Любимката на поколения български деца, Кака Лара, претърпя козметична промяна преди ден. Водещата си сложи ботокс на челото и заприлича на абсолютна абитуриентка.

„Ходя при най-добрата дерматоложка у нас. Благодарение на нея първият ботокс в лицето ми е факт. Първоначално я помолих да ме опъне много. Тя ме погледна и каза, че ако в днешно време видя някоя много опъната, значи е отишла при най-лошия лекар, смее се Лара.

След „вмешателството" актрисата зачакала да види реакцията на колежките, с които репетира, но нищо не последвало.

„Накрая не се стърпях и мм казах, че съм си сложила ботокс. Прободох смело челото си, макар че винаги съм ходела с бретон и бръчките не са се виждали“. с усмивка сподели Лара Златарева.

Колкото до колежките й те така и не разбрали, че тя има нещо различно по лицето си. „Много си добре. Познавам тази прекрасна госпожа докторката“, написа колежката на Лара – Биляна Петринска. Тя също не пропуска процедура за разкрасяване и винаги е в топ форма.

Друга тяхна посестрима, която държи да е в тренда е красавицата Радинa Кърджилова.

Жената на Деян Донков се слави с естественото си излъчване и не посяга към силния грим. От няколко дни Кърджилова се е погрижила за себе си, като си е направила контур на устните. Той създава ефект „ухапана от пчела", но е красив и на Радина й отива, тъй като е направен с малко материала.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.