Кали стопи паласки в дебелариум

Кали най-накрая се освободи от досадните паласки, които не й даваха мира след раждането на сина си Марк. Певицата, прочула се с хита си 4-4-2, изкарала близо месец в известен център за отслабване.

https://hotarena.net/laifstail/kali-stopi-palaski-v-debelarium HotArena.net
Кали стопи паласки в дебелариум

Кали най-накрая се освободи от досадните паласки, които не й даваха мира след раждането на сина си Марк. Певицата, прочула се с хита си 4-4-2, изкарала близо месец в известен център за отслабване.

<p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; "><font class="Apple-style-span"><span class="Apple-style-span" style="font-size: 14px; ">Кали най-накрая се освободи от досадните паласки, които не й даваха мира след раждането на сина си Марк. Певицата, прочула се с хита си &quot;4-4-2&quot;, изкарала близо месец в известен център за отслабване.</span></font></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; "><font class="Apple-style-span"><span class="Apple-style-span" style="font-size: 14px; ">Допреди това Кали имаше зверски комплекси, че раждането й се е отразило пагубно на&nbsp;</span><span style="font-size: 14px; "><span class="Apple-style-span">фигурата й. Въпреки това тя всеки път се шегуваше с килограмите си по време на интервюта или телевизионни участия. При Иван и Андрей даже показа паласките си.</span></span></font></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px; "><span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; ">От тях обаче вече няма и следа. &quot;Ей, през носа ми излезе този дебелариум, но поне постигнах целта си. Сега като бял човек ще мога да се съблека на плажа през лятото&quot;, изкефила се Кали пред свои колежки.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px; "><span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; ">Кали е майка на двама сина - Марк е от Антон от милионерската фамилия Краус, а за първото й момче, Георги, дълго време се говореше, че е наследник на убития бос на ВИС-2 Георги Илиев.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px; "><span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; ">Преди време обаче Кали разкри кой е бащата - казва се Иван Димитров, софиянец е и се занимава с дистрибуция на алкохол.</span></span></p>

1 Коментара

bear776

преди 13 години

ami zlaten lastik li iskate bre tapa....................

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.