Кали в откровена изповед: Разделих се с третата си любов на рождения ми ден!

https://hotarena.net/laifstail/kali-v-otkrovena-izpoved-razdelih-se-s-tretata-si-liubov-na-rojdeniia-mi-den HotArena.net
Кали в откровена изповед: Разделих се с третата си любов на рождения ми ден!

Кали споделя, че най-емоционалният момент през отиващата си година е раздялата с бащата на третото й дете, научи HotArena.

\"Случи се точно на 2 октомври. На края на празника. Със сигурност остави дълбока бръчка в душата ми. Но не от тези бръчки, които се получават от усмихване, а от тъга. Винаги съм го казвала – аз съм човек, който не може да живее без любов. На моя празник дойде краят на моята трета любов“, казва Кали пред „България Днес“.

Тя уточнява, че краят е дошъл много преди това, имало е натрупвания.

„Винаги съм била изключително честна към партньорите си. Когато нещо не е вървяло, съм им казвала да си поправим нещата, преди да се счупят окончателно. После няма как да стане! Не мога да упрекна Влади за нищо! Той е прекрасен човек. Просто не можахме да се намерим през тези години. Нищо лошо няма да кажа за бащите на моите момчета. Няма да спра и да ги обичам като човеци. Да ги мразя, означава да мразя половината от децата си“, отсича Кали.

4 Коментара

Не става

преди 5 години

Дали не време да идеш на аналитик,,че май ти куцат първите седем години//

Коментирай

Бай хой

преди 5 години

АБЕ СТИГА НА ЗАНИМАВАТЕ С ТАЗИ ПАЧА БЕ .....КОЛКО ДЕЦА ОТ РАЗЛИЧНИ МЪЖЕ ТРЯБВА ДА ИМА ЬА ДА Я ВКАРАМЕ В РЕКОРДИТЕ НА ГИНЕС...ПРОСТО ПИТАМ ?

Коментирай

Мария

преди 5 години

УНИКАЛНА ТЪПА ПРОСТАЧКА С ГОЛЕМИ ПРЕТЕНЦИЙ БЕЗ ПОКРИТИЕ.

Коментирай

Roni

преди 5 години

Млада си хубава си ще дойде и четвъртата и петата любов, хич да не ти пука, простаци бол....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.