Кандидатки за \"Плеймейт\": Не правим секс за пари (АКО НЕ ВЯРВАТЕ ВИЖТЕ)

Новите кандидатки за титлата „Мис Плеймейт“ са категорични, че не правят секс за пари, разбра HotArena.net. Кандидатките за слава Златина Димитрова, Евелина Прунова и Гентиана Халити се обединиха около идеята, че не биха правили секс за пари и предпочитат да се издържат сами.

https://hotarena.net/laifstail/kandidatki-za-pleimeit-ne-pravim-za-pari-ako-ne-vqrvate-vijte HotArena.net
Кандидатки за \"Плеймейт\": Не правим секс за пари (АКО НЕ ВЯРВАТЕ ВИЖТЕ)

Новите кандидатки за титлата „Мис Плеймейт“ са категорични, че не правят секс за пари, разбра HotArena.net. Кандидатките за слава Златина Димитрова, Евелина Прунова и Гентиана Халити се обединиха около идеята, че не биха правили секс за пари и предпочитат да се издържат сами.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Новите кандидатки за титлата &bdquo;Мис Плеймейт&ldquo; са категорични, че не правят секс за пари, разбра HotArena.net. Кандидатките за слава Златина Димитрова, Евелина Прунова и Гентиана Халити се обединиха около идеята, че не биха правили секс за пари и предпочитат да се издържат сами.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Трите гостуваха на Люба Кулезич в ТВ7 и споделиха, че не разчитат на богати мъже. Красавиците се разграничиха от образа на класическите еротичните моделки и заявиха, че всяка от тях смята да защитава сериозна обществена кауза.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Момичетата са категорични, не никога не биха правили секс за пари и дори се обиждат от такива предложения. &bdquo;Чела съм ужасни неща за себе си &ndash; че съм проститутка, разбира се. Не съм правила секс за пари. Категорична съм, не бих правила секс за пари. Аз съм много горделива&rdquo;, разкри една от кандидатките Гентиана Халити.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Тя също така сподели, че винаги е излизала с мъже с възможности, но не се смята за държанка. &bdquo;Не съм си хванала някой баровец да ме гледа. По-добре е да изкараш пари от голотата си, отколкото да се явиш във ВИП-а на някое заведения, да цъкаш &ldquo;Какви са плеймейтките&rdquo; и да си тръгнеш с някой чичко&rdquo;, възмущава се силиконката.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Несебърската Барби Евелина Прунова пък заяви, че не се притеснява от голите си изяви. Според нея в тях няма пошлост, а самата тя внимателно избира предложенията си за участия, пишат от &bdquo;БЛИЦ&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Секси голи снимки на плеймейтки може да видите <a href=\"http://hotzona.bg/\" target=\"_blank\">ТУК</a></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p>

1 Коментара

asdf

преди 11 години

parcali

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.