Като на кино! Дарин Ангелов и жена му Антония се влюбили от пръв поглед (Вижте романтичната им история

https://hotarena.net/laifstail/kato-na-kino-darin-angelov-i-jena-mu-antoniia-se-vliubili-ot-prav-pogled HotArena.net
Като на кино! Дарин Ангелов и жена му Антония се влюбили от пръв поглед (Вижте романтичната им история

Любовната история на Дарин и Антония Ангелови е като за романтичен филм. Абсолютно клише, но пък е толкова вярно. Двамата се разминали със запознанство в обща компания, за да се „срещнат” във фейсбук три месеца по-късно.

 

И само след 12 часа чат Дарин Ангелов, който е сред най-популярните родни актьори и панелист в предаването „На кафе” по Нова тв, отпрашил към морето, за да види на живо чаровното момиче от социалната мрежа.

 

Тя празнувала рождения си ден с приятели и макар че била силно впечатлена от смелото решение на Дарин, едва ли си е представяла, че ще прекрои живота й. Не след дълго Антония, която е балерина, загърбила кариера в унгарската телевизия и се прибрала в България, заради любовта си с Дарин. Той пък й организирал най-романтичното предложение за брак.

 

Днес, Дарин и Антония са все така влюбени и са щастливи родители на дъщеря си Дария.

 

Първо се засекли за кратко в обща компания в дните около Великден, преди 6 години. Орлин Павлов, който също присъствал, казал на Антония, че момчето – Дарин Ангелов, е актьор в Народния театър. Антония живеела вече повече от 8 години в чужбина и нямала представа кой е, а и не била запозната с популярните личности в България. Тази вечер Дарин не я видял. Споменали му, че трябва да го запознаят с едно момиче, но се разминали. Нямал представа, че жената на живота му е била на метри разстояние.

 

На следващия ден тя вече била на летището и чакала полет за Будапеща, където живеела и работела. Дарин явно й е направил впечатление, защото се разровила за него в интернет и даже му предложила приятелство във фейсбук. Само че спряла дотук.

 

Историята продължава чак на 6 юни, когато Дарин получил известие в социалната мрежа, че момиче на име Антония има рожден ден. Спонтанно решил да я поздрави. Сторила му се симпатична дама с „интелигентни снимки” и като цяло с доста различен профил от повечето във фейсбук. Тя пък била приятно изненадана от дългия сърдечен поздрав за рождения си ден. И му отговорила.

 

В следващите 12 часа двамата не спирали да си пишат. Когато я поздравил сутринта за рождения й ден, тя била във Варна с приятели. Разхождали се, обикаляли заведения, а Антония през цялото време си разменяла съобщения с Дарин. Вечерта той й се обадил. Тя чула гласа му за първи път, а вълнението било силно и за двамата.

 

Вечерта Антония празнувала с приятелите си, а Дарин играел на сцената на Народния театър. Казала му, че трябва да дойде за втората вечер на рождения й ден в Лозенец. И той тръгнал малко след представлението, което продължило до късно. Качил се в колата и отпрашил за морето. Антония била силно впечатлена. Той пък взел лесно решението, защото преценил, че не може цял ден да си говориш с някого и да не отидеш да го видиш. Срещнали се рано сутринта празна улица в Лозенец. Тя видяла в далечината мъжка фигура, която слиза от кола. Антония се хвърлила на врата му и се прегърнали. После го запознала с приятелите си.

 

След втората вечер на рождения й ден, Дарин заминал за семейно събиране, а Антония се върнала в Будапеща. Комуникацията им продължила, но двамата вече не можели да си намерят място от любов и нетърпение да се видят отново. В следващия месец тя се прибрала още веднъж в България, след това той й гостувал в Будапеща.

 

За Коледа Антония дошла за две седмици - вече знаела, че ще напусне професионалната си кариера в телевизията в Будапеща, заради любовта си с Дарин. Само че нямала представа откъде да започне организирането на завръщането си в България. В рамките на няколкото работни дни тя успяла да си намери професионално поприще в родината.

 

През март, на следващата година Дарин заминал за Унгария, за да й помогне със събирането на багажа. Антония, която по принцип страни от медийни изяви, е споделяла в едно от малкото си интервюта с Дарин, че се е чувствала като „прибираме се вкъщи”. Той дори не я питал дали ще живеят заедно. Някак се подразбирало, че е следващата стъпка.

 

Година след първата им среща, Антония получила за рождения си ден на 6 юни няколко подаръчни кутийки от Дарин. Прекрасни изненади, но в нито една нямало годежен пръстен. На 18 юли пак били заедно в Лозенец. Там поискал ръката й. Били в заведение с компания, когато Дарин внезапно изчезнал. Приятелка на красавицата я помолила да излязат за малко навън.

 

Там ги чакала друга приятелка. Връчила на Антония роза с панделка без край. Всъщност имало край, но панделката била толкова дълга, че когато Антония тръгнала да я навива, се оказало, че води по пътя към един баир. Тя вървяла около 30 метра, когато видяла Дарин в костюм, обграден от 5 факли. Събрали се хора, снимали с телефони, а той паднал на колене. Три месеца по-късно Антония разбрала, че е бременна с дъщеря им Дария.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.