Кирливите ризи на Маги Димитрова от Перник извадени: Жадна е за слава и готова на всичко за подаръци–апартаменти от богати чичаци (Виж разкритията)

https://hotarena.net/laifstail/kirlivite-rizi-na-magi-dimitrova-ot-pernik-izvadeni-jadna-e-za-slava-i-gotova-na-vsichko-za-podaraciapartamenti-ot-bogati-chichaci HotArena.net
Кирливите ризи на Маги Димитрова от Перник извадени: Жадна е за слава и готова на всичко за подаръци–апартаменти от богати чичаци (Виж разкритията)

Псевдомоделката от Перник Маги Димитрова като че ли има доста недоброжелатели, тъй като в рамките на 1 седмица получаваме втори сигнал за нея. И в този тя не блести в добра светлина, а още една порция от кирливите й ризи биват извадени на показ, узна HotArena.

 

Ето какво ни пише анонимната подателка за Маги:

 

„Аз съм нейна съгражданка и я познавам лично. За мен няма такъв лицемерен човек. Навсякъде цитира как проститутки се правели на модели и това е обидно за нея. Но въпреки това, си хвана богат чичко, който и подари апартамент София и който тя заряза след това. Нали много го обичаше, но само докато имаше изгода. И добре, че беше той, та да навлезе отново в медиите с платените статии и с някой ангажимент в модната сфера.

 

И какво се случи със собствената и модна агенция? Няма богато гадже, няма и агенция. И Маги, която твърди, че не е като дугите \"моделки\", упорито крие любовниците си, защото нали искала хората да я знаят с това, което постига сама (а то е едно нищо, т.к. аз не съм видяла никъде да се говори за нея в професионален план), а не, че е приятелка на еди кой си.

 

Тя сама си го казва, че ходи с богаташи. Да не говорим, че интелектът, който уж има, е кръгла 0. Това се видя в единдтвеното предаване, в което тя е участвала до сега  „Часът на Милен Цветков“, който я затапи много бързо, че не знае какво означават думите, които употребява.

 

Също така красотата, която уж има... Е да ама без купищата грим и фотошоп не е същата красавица. Изглежда даже като 30-годишна лелка. Жалко е как се опитва да става известна и не и се получава. Добавила си е даже във Фейсбук 5000 приятели, от които 4000 загорели чички и тя се мисли за красива. И не на последно място не харесвала да я сравняват с Николета. Ми то по външност няма как да ги сравниш. Но Маги всячески се опитва да й подражава, даже и футболист си хвана, а уж те не били неин тип. Но и това не и се получи освен да става за смях. Из цял Перник се говори, че той й изневерява. Не зная как изобщо Маги Димитрова се чуди защо не я харесваме в Перник? Ами града не е голям и всичко се знае!“.

1 Коментара

Поредната селяндурка

преди 6 години

Ква е тая бе? Откъде се пръкна? От шоуто на мъпетите ли е избягала или от зоопарк? Ако много драпа да е звезда трябва да се раздели с едни 20-30 кг и да иде да и оправят свинската зурла..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.