Косъма и Иван Христов менкат общо гадже (Сензационни подробности)

https://hotarena.net/laifstail/kosama-i-ivan-hristov-menkat-obshto-gadje HotArena.net
Косъма и Иван Христов менкат общо гадже (Сензационни подробности)
Александър Сано и шефът му в „Мама готви по-добре“ – продуцентът Иван Христов, имат много общо помежду си. И то не само в настоящата си работа, но и в миналото си. Двамата дълги години делят едно и също гадже, научи HotArena.

Косъма от „Под прикритие“ и Иван, който също е актьор по образование, са учили заедно в НАТФИЗ. Там се запознали с въпросната фатална красавица. И двамата се влюбват в нея, а тя все не можела да избере с кого да бъде, разказаха запознати пред „Всеки ден“.

Девойката ту се хващала със Сано, ту се прехвърляла към състудента му Иван. По това време и двамата са най-обикновени студенти, за които малко хора в България са чували. Едва по-късно Иван става известен като водещ на „Сблъсък“ заедно с колегата си Андрей, а Сано се прочува като Среброто от „Братя Мангасарян“. 

Заради общото си гадже двамата дълги години са на нож. Веднъж дори за малко да стигнат до ръкопашен бой. Накрая тя скъсала и с двамата, но това не оправило отношенията им. Те продължавали да се мразят години наред, вече по навик. Не си говорели, а в случай че се засекат някъде, предпочитали да се правят, че не се виждат. В противен случай рискували отново да се скарат, като не се знае докъде би довел спорът им.

Чак когато Иван създал семейство с половинката си Ирина Тенчева, а Среброто – с Нели Атанасова, враждата между двамата бивши съперници била забравена. Постепенно те дори успели да станат добри приятели. Сближили се по време на участието на Сано във втория сезон на риалитито „Къртицата“, в което Иван и Андрей бяха продуценти и водещи.

Преди няколко месеца в знак на примирие и като доказателство за доброто си отношение към Косъма Иван предложил на съдружника си Андрей да поканят Сано да води шоуто им „Мама готви по-добре“. „В момента Иван и Среброто са супер екип“, разкриват от предаването. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.