Коварен грип тръшна Емилия

Коварен грип порази фолк певицата Емилия, научи HotArena.net. Изпълнителката на "Ще чакам да ми звъннеш", вече цяла седмица не може да излезе от дома си в Сандански заради него.

https://hotarena.net/laifstail/kovaren-grip-tryshna-emiliq HotArena.net
Коварен грип тръшна Емилия

Коварен грип порази фолк певицата Емилия, научи HotArena.net. Изпълнителката на "Ще чакам да ми звъннеш", вече цяла седмица не може да излезе от дома си в Сандански заради него.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Коварен грип порази фолк певицата Емилия, научи HotArena.net. Изпълнителката на \"Ще чакам да ми звъннеш\", вече цяла седмица не може да излезе от дома си в Сандански заради него.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Вирусът съпътстван с разстройство измъчва пайнерката и тя едва успява да се придвижва от участие на участие из страната. Заради проблемите със здравето Емилия си похапва единствено препечени филийки със сьомга.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Диетата й била предписана от личния й диетолог, който й изготвил специален хранителен режим, за да се възстанови по-бързо от неприятния вирус.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Междувременно самата Емилия сподели и интересни факти от своето минало. В ученическите години наричали изпълнителката \"мустакатата\", тъй като не се обезкосмявала.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Певицата предпочитала да ходи по-неглиже чак до 20-та си година. Когато се запознала с първия си съпруг и решила, че е време да се превърне в дама.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.