Криско спал с болната от СПИН певица?

Кошмарни дни край морето преживял рапъра Криско, научавайки, че родна поп певица е болна от СПИН, дочу Hotarena.net. Певецът е в шок, тъй като преди време минал през леглото на заразената звезда.

https://hotarena.net/laifstail/krisko-spal-s-bolnata-ot-spin-pevica HotArena.net
Криско спал с болната от СПИН певица?

Кошмарни дни край морето преживял рапъра Криско, научавайки, че родна поп певица е болна от СПИН, дочу Hotarena.net. Певецът е в шок, тъй като преди време минал през леглото на заразената звезда.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"> Кошмарни дни край морето преживял рапъра Криско, научавайки, че родна поп певица е болна от СПИН, дочу Hotarena.net. Певецът е в шок, тъй като преди време минал през леглото на заразената звезда.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Новината, че известна БГ певица е болна от СПИН изправила на нокти почти цялата музикална гилдия. А някои от музикалните мачовци били в ужас, тъй като преди време не пропуснали да забият известната поп дива. </span></p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Сред ВИП персоните, които били в стрес от новината се оказал и новоизлюпеният рапър Криско. Преди година и половина певецът се подлъгал по палавата усмивка на въпросната дива и без много да му мисли скочил в леглото й без презерватив. </span></p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Няколко месеца по-късно Криско бе замесен и в хомо авантюра с известния й партньор. Припомняйки си за креватните си подвизи, певецът сериозно се притеснил за здравето си. </span></p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Бърз тест в мобилен кабинет край Бургас обаче успокоил музиканта, че няма причини за тревоги. Криско продължил ваканцията си на морето далеч по-спокоен, но решил да преустанови опасните авантюри. </span></p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Заради преживеният страх обаче, певецът планирал да се включи активно в някоя благотворителна инициатива. И да подкрепи превенцията на ХИВ/СПИН на 1 декември, пишат от &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p>

4 Коментара

wjidhu

преди 11 години

piar

Коментирай

Az

преди 11 години

За жалост от един тест нищо не се разбира. Особено в началото... Трябва да се повтарят през определен период, но все пак ако първите два са отрицателни, може би всичко ще е наред.

Коментирай

дриско

преди 11 години

А да не би да е спал с негъра , заразил наща певица ?

Коментирай

Криско Дриско

преди 8 години

Прав си брато!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.