Къде ще живее бебето на Николета и Валери?

Апартаментът в „Манастирски ливади” се оказва тесен за „голямото семейство” на Николета и Валери. Плеймейтката била категорична, че 90-те квадрата в тузарския квартал не са достатъчни за нея и бебето.

https://hotarena.net/laifstail/kyde-shte-jivee-bebeto-na-nikoleta-i-valeri HotArena.net
Къде ще живее бебето на Николета и Валери?

Апартаментът в „Манастирски ливади” се оказва тесен за „голямото семейство” на Николета и Валери. Плеймейтката била категорична, че 90-те квадрата в тузарския квартал не са достатъчни за нея и бебето.

<p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">Апартаментът в &bdquo;Манастирски ливади&rdquo; се оказва тесен за &bdquo;голямото семейство&rdquo; на Николета и Валери.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">Плеймейтката била категорична, че 90-те квадрата в тузарския квартал не са достатъчни за нея и бебето.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">Затова сега футболистът търси голяма къща в полите на Витоша, където заживее с Лозанова и щерка им, писа &bdquo;<strong>България Днес</strong>&rdquo;.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">Бременната плеймейтка искала да се отърве от апартамента в Манастирски ливади и по друга причина. Кражбата на луксозния й джип я накарал да се замисли върху сигурността на квартала.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">Освен това, преди години Валери и Алисия си купили апартамент в столичния &bdquo;Изток&rdquo; доста по-голям от този на Николета &ndash; 133 кв.м. Това тотално затвърдило мнението на Лозанова, че им трябва по-голямо жилище.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">Пък и като за начало Ни Ло-Бо ще има нужда от помощта на майка си за бебето, която вероятно ще се измести временно при нея.</span></span></p>

4 Коментара

павката

преди 12 години

Където и да живее детето на Николета и Валери няма да се скрие от презрение и подиграфки заради миналото на майка си.

Коментирай

maria

преди 12 години

Много се изхвърля наща - цял живот живяла в апартамент над 90 кв.

Коментирай

andrej

преди 12 години

Валери имаше потенциал на отличен нападател и от него се очакваше много.Той се оказа безотговорен,повярва си,че е уникален,увлече се по жени,ожени се за най-омраната и пропаднала порно играчка Николета,което му изядв главата.От както е с нея,Валери затъва ОЧЕВАДНО.За него вече се пише и говори с насмешка,с неуважение,с подигравка.Тая Николета,сменила леглата на много мъже,които са я зарязали го влече към дъното.Валери се увлече по харчене показно на пари за прищевките на Николета,показни снимки от скъпи почивки,демонстрация на охолен живот,безцелни снимки за списания и вестници-всичко друго освен отговорна работа по израстване като нападател. Жалко,че от най-добрия,Валери стана най-слабия нападател,който имаме и нр представя в чужбина.До къде може да го провали една неподходяща жена!

Коментирай

Елена

преди 12 години

Цяла нощ и аз това се питах.Не можах да мигна от притеснение,ха,ха,ха.....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.