Любовник на Камен Воденичаров бедства в Бургас след 2 инсулта

https://hotarena.net/laifstail/liubovnik-na-kamen-vodenicharov-bedstva-v-burgas-sled-2-insulta HotArena.net
Любовник на Камен Воденичаров  бедства в Бургас след 2 инсулта
Неприятна новина дойде от Черноморието на 2 февруари. В деня, в който гей общността у нас честваше своя празник, стана ясно, че един от най-легендарните ни хомосексуалисти съвсем го е закъсал здравословно, дочу HotArena. 

Бившият кукувец Марко Бонев получил един след друг два тежки инсулта навръх Коледа и сега е прикован на легло в дома си в бургаския ж. к. „Меден рудник”. За него се грижи единствено майка му, която също е инвалид, пише \"Уикенд\".

Това е втори тежък удар в живота на бившия радио и тв журналист. На 21 април 2006 г., Разпети петък, развилнял се автомобилен хулиган го помита на пешеходна пътека. Заради катастрофата Бонев получава склероза и тръгва с бастун. Освидетелстван е с 80% инвалидност и държавата му отпуска малка пенсия. Парите му стигат колкото да купи някои от лекарствата си.

В началото на 90-те Марко бе звезда в „Ку-ку”. В студентската програма, където се изявяваше като репортер с основен ресор уличните анкети, го вкара неговият тогавашен интимен приятел Камен Во. Двамата живееха на семейни начала в София, а дружбата им беше започнала още в Бургас.

Край морето Камен залюбил известния местен педераст Гюрга. Там хлътнал и по Марко, който нямал завършено средно образование, но бил изключително интелигентен и начетен младеж с невероятно чувство за хумор. 

Воденичаров заряза Марко през 1994-а заради нова своя тръпка – мургавия сливналия Тони. За последния злите езици твърдяха, че е от ромски произход и е роднина на починалия от СПИН фолк певец Пламен.

След раздялата си с Камен Во бургазлията се върна в родния си град и започна работа като радиожурналист. Изявяваше се като водещ в станциите „Гларус” и „Южен бряг”, като няколко пъти атакуваше рекордите на „Гинес” за най-продължително живо предаване - оставаше зад микрофона за по над 100 часа.
 


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.