Лорд Евгени Минчев: Липса на позитивни модни йони при Кобилкина, Ивана Тръмп детронира Мелания с три цвята и още + СНИМКИ

https://hotarena.net/laifstail/lord-evgeni-minchev-lipsa-na-pozitivni-modni-ioni-pri-kobilkina-ivana-tramp-detronira-melaniia-s-tri-cviata-i-oshte-snimki HotArena.net
Лорд Евгени Минчев: Липса на позитивни модни йони при Кобилкина, Ивана Тръмп детронира Мелания с три цвята и още + СНИМКИ
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Липсва жизнерадост в облеклото на Найденов и Дафова

Може да се каже, че ако видите Васко и Диана Дафова на седалката  в самолет за Канарските острови, няма да се усъмните, че са мила двойка, която ще прекара красиво ваканцията си. Облеченото от Дафова е наистина повече от скромно, дори някак тъжно. Бежево като огромна франзела се е проточило по силуета на певицата а отгоре му „змии и гущери”, както обичаше да казва покойната ми съседка леля Върба. От парчето кожа е можело да излезе малка чантичка, която Диана да замени с тази, която носи. Наметката не добавя и милиметър стил към вече стореното, но това е положението на ситуацията, както казваше гореспоменатата ми съседка. Дереджето при Васил Найденов е умерено, нещо като както навремето казваше Алис Крайчева- удобни дължини и приятни цветове. Синьото не е цветът на Найденов а с очила, като сгодени два портфейла, работата не става по-добра. С най-добронамерен тон казвам, че в този кадър липсват Стефка Берова, Йордан Марчинков и Грета Ганчева.

Ивана Тръмп детронира Мелания с три цвята

Очевидно е, че Ивана Тръмп, макар и да е леко встрани от живота на именития си бивш съпруг, не си оставя магарето в калта. Още повече, тя е каляска, по която винаги има помпозност и красноречие, обвито в плат и бижута. Бляскавата рокля с която светската тигрица ни гостува днес е богата, завладяваща, макар и присвита в скромна шепа цветове. Реално това са синьо, черно и бежево, които разцъфтяват ефектно заради шарките и необременената долна тъмна част. Косите избухват в познатия от години залп- незабравима и непроменена прическа, по която разпознаваме Ивана. Кройката и дизайна умело превръщат талията и в талия на Барби. Отвсякъде тук струи овладян сексапил, до който може да се докоснат сетивата но не и ръцете.

Дънките на  Маги  ни лишават от сексапила й

Маги Сидеров- една жена-мечта, обикновено правилно облечена, днес ме кара да си сипя още малко уиски. Така се надявам да придам на облеченото от нея малко повече позитивизъм, да не гледам остро на избора и. Но тук се натъквам на кожено кафяво яке, което мога да одобря на някоя скромна витрина или ако го носи петокласничка или пък горд шофьор на ТИР. За гарнитура на същото Маги носи чанта, част от украсата на която съвпада с цвета на якето. Синхрон, красотата е симетрия и така нататък . Само, че не и според мен. Още повече, когато черна блуза къкри в коженото гърне на якето , въвлича в още повече мрачност всичко наоколо. Не бих сложил и дънки с толкова висока талия. Точно обратното, не бих губил и сантиметър плът, която може да бъде показана, ако съм на мястото на госпожата.

Хранова и Громков облечени като за планина

Нямам съмнение, че тази блузка е подарена на Марги Хранова от Кати. Да, същата Кати, която изпълни Волна пеперуда и която отдавна не съм виждал. Блузата е в типичен за Хранова стил- тя открива, разкрива и прикрива, служи едновременно и за път и за сцена, може да се иде с нея на пикник, може да се иде и на пазар. Практична е Хранова, дума да няма. Другата жена от кадъра плахо позира и на нейно място и аз бих направил така, когато знам, че облеклото е скромно а Евгени Минчев дебне отвсякъде. Собствена снимка ли е сложила Мери бойс бенд на облеченото или е волно момиче с колело и розови панталони… Това е хубавото на сергийните покупки, че са като сергийните картини- не си платил много а хората се чудят как ти е хрумнало да ги купиш. В средата Васко Громков /приятно ми е да се запознаем, не бях чувал за Вас/, носи модни послания от ранните години на дънките. С такава любов господинът демонстрира облеченото, че няма да се учудя, ако очаква ръкопляскания и статуетка. Уви. Пляскания може да има, но по определени части на тялото, като се започне от ръцете. Аноракът е истинска находка, не зная дали такива все още произвеждат и дали Ути Бъчваров не носеше подобни. Има нещо от Емо Чолаков тук- прогнозата е вярна, но не е лошо да си готов за най-лошото време.

Липса на позитивни модни йони при Кобилкина

Дали Кобилкина  е сама на себе си сексуален терапевт и съчетава ли това си умение с тези на един стилист. Защото това което Наталия е облякла напомня страстно на  класна, поканена на осми март и пенсиониране едновременно. Жълтите маншони греят като новородени патета в патетичната среда на палтото, от чиито плат можеха да излязат два стабилни куфара за презокеанско пътуване. Може би Кобилкина трябва да последва тези куфари, за да опознае света и да се върне облечена така, както подобава на истинска телевизионна знаменитост. Палтото е наистина красиво, но излъчва усещането на млад денди, тръгнал да покорява мацки или пък котараци в някое парижко предградие. Също така не виждам никакъв финес при някого, хрумнало му да се снима по палто. Надолу следват мрежести чорапи, които правят краката да изглеждат като окосмени. Окосмение, за което не би стигнало дори употребата на косачка. Прическата е свлечена, провокира веднага бърза естетическа помощ, ролки, сешоар, но най-вече една капела, която да довърши този необичаен избор. Позитивни йони тук виждам единствено в креслото, което би накарало всички носителки на…йони, да се отпуснат и изслушат онова, което Кобилкина има да им каже.

 

2 Коментара

Няма

преди 4 години

как Ивана да "детронира" Мелания, защото поне на тази снимка тук е доста демоде претоварена. При това Мелания винаги е облечена много елегантно, изискано и шик .

Коментирай

Започни

преди 4 години

с обеците , колието - кич и свършваш с коленете...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.