Лорд Евгени Минчев: Лисича кожа прави мечешка услуга на Нели, Чифт спално бельо опропастен заради Лоренцо и още + СНИМКИ

https://hotarena.net/laifstail/lord-evgeni-minchev-lisicha-koja-pravi-mecheshka-usluga-na-neli-chift-spalno-belio-opropasten-zaradi-lorenco-i-oshte-snimki HotArena.net
Лорд Евгени Минчев: Лисича кожа прави мечешка услуга на Нели, Чифт спално бельо опропастен заради Лоренцо и още + СНИМКИ
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Лисича кожа прави мечешка услуга на Нели

Нели Рангелова- естрадната кралица от моето детство, отново изненадва с хармонични художествени решения. Хармонични, защото фуражката и е все пак на главата а не на коляното. Медалите обаче не са съвсем логично поставени, освен ако не са и дадени за естетически хумор и модна смелост за решението да се яви така. Тук изглежда всичко е поставено извън волята на логиката, която изповядваме коментаторите. Дори от този дързък фотошоп, не зная дали очите са на правилното им място. Цветната лисича кожа прави мечешка услуга на госпожата, защото се свързва цветово и по мекота с косите на звездата. Така не става ясно кое какво е а предположенията може да не се харесат на описваната. Нещо минава над едното рамо на Нели, може да е колан, може да е моден аксесоар, труфилата вече не са каквото бяха. Опитвам се в тази неразбория да намеря крило от червеношийка, клепач от алигатор и лакът от визон, но не ми се удава, наистина. Толкова плътно е заето пространството по Нели, няма място дори за една златна малинка.

Иво Димчев провокира с червената шапчица…

Хубаво е човек да има покрив на главата си, но върху Иво Димчев цъфти цяла юрта. Червеният подслон компенсира инак скучното пространство по-долу, където освен няколко осиротели косъма, се лангърка само един метален синджир. Около червеното сияние блещукат златни наушници подобни на онези, които слагат на конете по празници. Липсват сини мъниста, липсват житни класове и дръжки от стари кофи за да е пълен поклонът към старите тавани на баба. По Димчев с лекотата на изпуснато прясно мляко са се лиснали синджири от перли, минаващи през лицето му , сякаш теснолинейка. Черният мундир съска през зъби, недостатъчен за да понесе още украси, аксесоари и модни вълнения, както се очаква от Иво. В тон с днешните предложения на певеца, започва да ми звучи съвсем логично очакването да го видим скоро с чувал на главата, накичен с едри брокатени рози, тюл и гевгир за разкош. Няма гевгир- нека опита с тенджера под налягане, така или иначе все някога трябва да… избухне.

Галена в ален текстилен пожар…

Истински цветови пожар при Галена! Сблъсък на два цвята, гъделичкане между два свята! Ако трябва да съм искрен, това е оригинално, но би подхождало на друг жанр певица. Защо не - на Майли Сайръс, когато пожелае да не е съвсем гола. Горната част на Галена наподобява внезапно отворен склад за платове, единият от които е напуснал топа си. Така в лицето ни се удря материя, без форма и смисъл, без спирачки, без вероятност да устои на ветрове или шивашки ножици. Някъде под него има подобие на пола, виждаме кръшкащи отблясъци на чорапогащи, обувки, плът… Мога да нарека тази визия Пожар, пожар, но може и да стесним мизансцена, като го наречем просто Аре, няма нужда.

Чифт спално бельо опропастен заради Лоренцо…?

Лоренцо на Софка следва стъпките на покойния Хю Хефнър, да не кажа на всеки застаряващ бонвиван с халат. Бляскавата одежда придава на младия изпълнител вид, с когото не мога да го отъждествя, но ми е кеф да го описвам. Вид, граничещ с някое престаряло холандско денди, което хем за пети път сменя паспорта си поради изтичане, хем иска да изглежда свежо. Кой е посъветвал Лоренцо да носи това, може би ще стане ясно един ден, засега тежи в небосвода сатененото внушение, че заради тази дреха е опропастен един чифт спално бельо.

Милена радва в цикламена прегръдка!

Отново послания на разкош от топ нотариус Милена Георгиева. Макар с обикновена и ежедневна кройка, тази блуза чудесно се вписва в покоите на офисните пространства и им придава свежест. Свежест, продиктувана от цвета, който според спомените ми, бе много красиво тълкуван и съчетаван в облеклата на Ив Сен Лоран. Нотариус Георгиева блести под свода на цикламения ореол и от това изпъкват чертите и на една истински красива жена. Черният панталон е отлична компания на блузата, комплимент към аристократичната обстановка наоколо , съсредоточаващ очакваната официалност и класика. Милена заслужава похвала за красивите, ненатрапчиви бижута, както и за мекотата, която излъчва. Преди много време известният фабрикант на платове от български произход Жак Пизанти ми беше казал, че колкото по-мрачно е времето навън, толкова по-цветно трябва да се носим. Милена Георгиева отлично е разпознала това с финеса на зодия Риби.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.