Лорд Евгени Минчев: Петя Дикова и Илич - двойка от 70-те за ... двойка! Месечков и Шонова- модна месечина посред бял ден... И още + СНИМКИ

https://hotarena.net/laifstail/lord-evgeni-minchev-petya-dikova-i-ilich-dvoyka-ot-70-te-za-dvoyka-mesechkov-i-shonova-modna-mesechina-posred-byal-den-i-oshte-snimki HotArena.net
Лорд Евгени Минчев:  Петя Дикова и Илич -  двойка от 70-те за ... двойка! Месечков и Шонова- модна месечина посред бял ден... И още + СНИМКИ

Предлагаме ви седмичните  коментари на лорд Евгени Минчев за рубриката „ТелеГАФ“ на  в. „Телеграф“.

 

Барон и баронеса Гендович - винаги в десятката!

Аристократичната двойка Вера и Кирил Гендович не са суетни, но са вдъхновяващи за суета със всеки свой избор. Изисква се смелост да си аристократ в България, затова баронеса Гендович е истинска находка и устоява модната си позиция чудесно. Тази шапка описва естетическите и познания и практика без провали, а дрехата цъфти в инак мрачната майска седмица. Барон Кирил Гендович удачно е подбрал своя костюм, като единственото своеволие тук е вратовръзката, в която се е отразил слънчев лъч. Двамата отпразнуваха скоро 50-та годишнина от тяхната сватба- още един повод да им честитим достолепието и любовта с които са извървяли този път.

Петя Дикова и Илич-  двойка от 70-те за ... двойка

Не помня да съм се смял така някога, както пред гризящата очите ми дрешка на Петя Дикова. Горкото момиче е стиснато за гушата от червеното парче плат, което подобно циклоп се е вселило ужасяващо в нея. Така главата избуява като кашпа пред държавна институция и в съдружие с прическата образува неща, които не искам да описвам. Ръкавите на блузата ме връщат в коронясването на Сашка Васева за дупнишката Мадона, само че Сашето си слагаше такова деколте, че не виждаш останалото. Черният панталон се връзва обаче много добре с портмоненцето-чантичка на Мирослав Илич. Това не мога да отрека. Не, не мога. Самият Илич или се връща от цепене на дърва или го играе модно дърво нагизден с пуловер без ръкави върху дънкова ризка и безформени дънки. Моят твърди, че навремето опитал да преведе на немски Божествена жено, но се получило нещо като песен на Бисер Киров и се отказал. Такива ми ти съботни вести, мили читателю...Не унивайте.

Кристиян и Алма- Леда и лебеда по български...

Картинката е „ Бела съм, бела юначе“, макар юначе тук да не виждам. Гледам и не вярвам на гледката в която съзирам опит за новогодишна програма на телевизията на ГДР. Заради общото бяло и както съм без очила, ми се привижда едно тяло с две глави. Тази Евровизия още ми е в главата а внушението за картината Леда и лебеда не ме напуска в този момент. Тази безполова ефирност, изкуствени цветя и пози, тази плитка, идваща отникъде и отиваща наникъде, зареяните погледи, прическата на Кристиянчо... Какво да ви кажа, искам си леля Сиси Кеч пък.  Кадърът е подходящ за реклама на прясно мляко... на прах.

Раева и Сираков в тъжен  танц по Стендал?

Ето, какво мисля, че се е случило тук. Илияна Раева се е сетила в последния момент, че шоуто за танци  свършва и трябва да е в червена сценична рокля. Къде е сцената и в кое населено място ми е трудно да отгатна. Вижда се, че е приложила доста чувство за хумор, ненужно за известна дама над 40-те а шивашкото великодушие стига да се опакова Ниагарския водопад. Толкова пера не съм виждал от коронясването на Камила, но то беше че повечето кокошки по света си късаха перушината от яд. Нейсе. Та, сетила се Мара, извинете Илияна и звъннала на Наско Сираков. Гаджето ме гледа изумен с паница пуканки в средата на хола, докато аз разсъждавам на глас. И намерила мъжа си в някой локал, докато зевзечи с приятели. Облечен в черното си кожено яке, черните прокъсани дънки, черните обувки, черната /ама и леко сива/ риза. Истински синхрон с коприните и тафтите на булкя си. Ако в това шоу е имало категория за синхронно обличане, то тези двамата не биха спечелили.

Месечков и Шонова- модна месечина посред бял ден...

Изглежда високата талия е отново на мода но сигурно съм си бил в Лондон, когато тя е кацнала в София. Деси Стоянова е положила по себе си основите на малка оранжерия, където на воля цъфтят гюлове, трендафили и рози. Гаджето ми се обажда и казва, че това значело едно и също. Германеца му немски, значи си казвам и го пращам за сол при съседката. За Щонова явно всеки ден е неделя, щом бутиците са били затворени. Стигам до това заключение, след като реших, че намирам този цвят толкова банален, че с него не може да се боядиса и Москвич. Говоря за това синьо, което може да се използва единствено за плажни кърпи и саксия в детска градина. Господин Месечков май е под естетическо напрежение щом изглежда така озадачаващо в облеклото си. Вярвам, че е имал най-добри намерения, пропаднали между избора сакото от кадифе да е в кремаво или цвят шампанско. Месечков, слаб 2, яви се на модна матура, знаеш адреса!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.