Лорд Евгени Минчев с модни забележки: Емилия - беж палтенце да бягаме, много плат и плът при Деси Стоянова и още + СНИМКИ

https://hotarena.net/laifstail/lord-evgeni-minchev-s-modni-zabelejki-emiliia-bej-paltence-da-biagame-mnogo-plat-i-plat-pri-desi-stoianova-i-oshte-snimki HotArena.net
Лорд Евгени Минчев с модни забележки: Емилия - беж палтенце да бягаме, много плат и плът при Деси Стоянова и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Емилия - беж палтенце да бягаме!

Бежевото палтенце на Емилия вика- „беж Емка да бягаме” и аха да падне от фината снага на госпожата. Кройката на същото това палто освен като изрезка от цветно картонче, минава и за гардероб от научно фантастичен филм. По-скоро, само фантастичен, защото нищо научно няма в това диспропроционално творение. Под палтото, на топло, се гуши нещо като декоративно пано в чалготека- на теменужено патладжанен фон се конкурират по блещукане горно и долно, ама много долно парче, най-вероятно – пайети. Хубавото е , че роклята по цвят доближава електрическия стълб, на който Емилия се е облегнала, но защо кракът е застанал така, сякаш едновременно позира и стъпква хлебарка? Признавам ролята на прическата и лицевите характеристики на певицата,  да превърнат модната разпиляност в нещо, което не заслужава хулигански реакции и червен спрей.

Много плат и плът при Деси Стоянова!

Дали защото се облича рано сутрин или стилистката и не се наспива добре, водещата от Би Ти Ви Деси Стоянова пак е във вихъра на цветовите вълнения. Вихър има и в позата, далечно ехо, но много далечно наистина, от позиращата секси Мерилин Монро, под чиято бяла рокля духа вятърът на промяната. При Деси духа друг вятър, но сега не ми е удобно да предположа точно какъв… Дали пък заради тази моя откровеност, не съм поканен още в блока и. Имах предвид не жилищния и а сутрешния и блок… Нейсе. Цветовете тук са точно като цветове в панелка, от нагарчащо синьо до зеленикаво, цвят на зелев лист, изпуснат между етажите и намерен чак когато градското зеле изобщо вече се е вкиснало. В качеството си на моден редник, Стоянова има леко изразени пагони, от които надолу се разливат плат и плът, достатъчни за три телевизионни студия. Обущетата са направо за музея, не мога да преценя на соца или на завод Петър Ченгелов, но разликата не изглежда много голяма. В прическата съзирам помпозния грохот на едри ролки и набухватели стил началник ТРЗ на заводски купон пред Нова година.

„Големият кораб” носи Кацарова в „На кафе”  по елек

Двете ми големи приятелки идват днес за да  поднесат една не много добра естетическа изненада. Силвия Кацарова, чиито избори винаги са ме ободрявали, днес потропва с бежеви ботушки, Господи, точно когато температурите са за сандали. И деколтето, не подхожда ли повече, санким, на дъщеря и Теди, защо не и на приятелите и фризьори и гримьори. Кацарова, която и без това си изглежда добре, няма нужда от подобно затъване в дълбочините на еднодневната естетика. Дънковият елек някак не тежи на мястото си, все свързвам този аксесоар с гарата в Пазарджик а не съм стъпвал там от 30 години. Гала може би е водила рубрика О, спомняте ли си госпожо, защото ако тя не помни, то аз помня, че подобни роклета изобилстваха в куфарите на тематичните изпълнители на стари градски песни. „Красив роман е любовта” блика и от чехлите, в които блещука миловидния архаичен чар на жанра. Браво за бляскавите прически, до които споменатите дрехи изглеждат още по-неуместни. Тук Големият кораб не само минава но е и отнесъл куфарите им с правилните дрехи.

Модното време е розово за Емил Чолаков

Да взема да попитам какво е Времето вътре в мен, което по принцип си е розово…  Но защо един доскорошен метереолог с наглед правилна ориентация, ще носи сако като това, освен ако решението не е взето на ретрограден Марс с луна в Телец и аспекти на Близнаци. Малко пищималче търси покой в горното джобче на сакото, прави опити да привлече внимание, но като не намира съюзници наоколо, дреме и кюта в сънното си неразположение. Емил съвсем нетрадиционно съчетава всичко това с анорак в цвят, признат за цар на общите части в общежитие. Очилата си струват, защо не ги е допълнил с една добра шапка, така пропорциите можеха да бъдат по-прилежни . Какво ли ще стане ако ги съберем с Гери Малкоданска и започнат да се обличат един другиму?

Забранените дънки на Рачков станаха сценични

Много искам да използвам „забранените думи на Минчев” за забранените дънки на Рачков, но нали затова някои неща са „забранени”, за да не се казват. Защо тогава в Забраненото си шоу Рачков се е облякъл не като звездата, която мисли, че е а като сценичен работник, облякъл сако и разгърдена риза, досущ като Ванко от шоуто на Слави. И тук кърпичка- истинска модна неяснотия. До него, ако не ме лъже зрението, пластичен хирург д-р Николай Георгиев или е взел погрешка сако на съпругата си Елвира Георгиева или е извадил отлежали колекции за случая. Това сако, ако беше малко по-предприемчиво, можеше да участва самостоятелно в конкурс за рисунка на асфалт, в категория третокласници. Иначе, за някоя бърза изява на Папи Ханс си става, като стой та гледай. Бих го носил и аз, стига „дуетът” ми с Елтън Джон най-накрая да се осъществи. Положението се влошава, когато виждам че под този колоритен пейзаж се кипри риза, чиито десен е оцелял от първите ромски сватби, до изгряването на Версаче.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.