Лорд Евгени Минчев с модни забележки: Камелия шляпа в дизайнерски локви, Мадона, купи си огледало, има ги на промоция и още +СНИМКИ

https://hotarena.net/laifstail/lord-evgeni-minchev-s-modni-zabelejki-kameliia-shliapa-v-dizainerski-lokvi-madona-kupi-si-ogledalo-ima-gi-na-promociia-i-oshte-snimki HotArena.net
Лорд Евгени Минчев с модни забележки: Камелия шляпа в дизайнерски локви, Мадона, купи си огледало,  има ги на промоция и още +СНИМКИ

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Филип на път за руската Лейди Гага?

Бърза помощ, чуваме ли се? Какво се е случило на Филип Киркоров, за да се яви на „срещата„ ни в инвалидна количка? Дали назованият за руския Майкъл Джексън не се опитва да се сдобие още с титлата руският Лейди Гага... Същата се яви в количка в един от ранните си клипове, после избухна с рокля от истински пържоли, тоест- да очакваме ли същото и от Фил? Жълтата шапка почти крещи за жълта книжка а жълтите панталони споделят крачоли с черно, което за мен е заявка за цирк, за Арлекин и прочие униформи, които на негово място бих оставил в гардероба си. Раираният кафтан или може би халат , обърква зрението със своето райе. Липсват само червени карамфили в междуредията, за да бъде кичът пълен. Обувките не се връзват с нищо от облеченото, поне според скромното ми мнение. Блузката, прозираща изпод халата- кител-кафтан, изглежда като лошо изпрана, но и това не е работа на един моден коментатор, роден в България... Мисля си, ако Киркоров постави всичко това в една пералня за 45 минути, дали цветовете няма да станат по-балансирани и природата сама да ги намести така, че да не разсмиват?

Гери връща заслужения чар на черното

Бизнесдамата Гергана Тодорова отново води класацията за най-добре облечена заета жена. Днес тя говори на езика на черното- един пренебрегван понякога цвят, считан за твърде скучен или класически. Тодорова опровергава това, като вади в негова защита изключителна кройка, съчетана със стоеж на топ модел. Малката черна рокля има за компания стилна бяла лента, прорязваща пропорционално плата а по-дългата горна част ни дава простор, хармония и спокойствие без да е утежнявана излишно. Гери е с прическа, напълно адекватна на професията и на уважаван специалист по данъчни анализи и счетоводство, както и на моден идол, каквато е в утвърдената си биография на светска дама.

Камелия „шляпа“ в дизайнерски локви...

Не смяташ ли и ти , мили читателю, че този плат е ушит преди цветовете да изсъхнат? Чини ми се, че замисълът е бил добър но шивачката е била на зор и е захвалала нещата твърде рано. Цветните течове образуват интересни дизайнерски локви тук и там по плата, а най-вече ми е интересно защо Камелия е побързала да се появи така... Нямам обяснение, дори смятах да се обърна към арменския поп, какво прави там надписа POP - когато и ако разбера, ще уведомя надлежно всички ви. Цветовият миш маш може да се гребе направо с лъжица, да се маже на филия или да се добави яйце, което да придаде център на нещата. В тази роля влиза текстилна емотиконка на усмивка, досущ като сърцевината на яйце. Косите на певицата са леко небрежни, но не вярвам някой след полунощ да забележи това, особено на фона на дрехата, описана току- що. Хвалебствия за начина по който Кам държи микрофона- бих си го преместил леко встрани, микрофона имам предвид, за да се открие по-добра гледка към тавана, много пренебрегнат в снимката.

Шарки от супници поднесе цигуларят Свет

Някой да ме Свет-не кога точно е правена тази снимка, защото съм виждал този десен на супници и друга посуда през 90-те години... Цигуларят Свет Радославов възкресява този стил върху блузката си, наподобяваща таван на столична дискотека преди десетилетие. Златни вериги, горгони медузи, корони и тонколони- монколони, както се пееше в зората на попфолка, присъстват в изобилие тук и поставят симпатягата в една малко комична позиция. Керемидено червения панталон обира до известна степен кичозността от „горния етаж“ но не „оневинява“ стореното, предполагам напълно невинно. Свет е покрил очите си с очила, с приблизителен на цигулката си размер. Прическата е добра, коланът- не! Часовникът доминира в гледката от цветове, повече бих харесал една гривна от перли, каквито напоследък са модерни и сред мъжете. Дали добрият ми приятел би опитал да постави сако от време на време, както и да покаже крака с един къс панталон. Не са нужни шарки от супници за да впечатли онези, към които се стреми.

Мадона, купи си огледало. Има ги на промоция!

Отдавна не се бях сещал за Мадона, може би затова тази снимка ме хвана за гърлото. Освен ако не е обработена за целите на някое шаржово приложение към домакинско издание или свалена от комикс, тази снимка предлага естетическо съдържание, което не бих препоръчал. Певицата се явява като далечен призрак на Бой Джордж не само заради капелата а и общото излъчване. Спомняте си предполагам старите комунистически дюшеци, на сини, жълти и червени ленти. Не е ли сакото на Мадона точно като тях? Странни дантелени светкавици в червено обхождат плата и освен ако не са забравени там от шивачката, не им схващам съвсем смисъла. Твърде плитък е номера с плитките, те нито придават някаква миловидност, нито смъкват усещането за възраст, нито някой друг изобщо освен Пипи Дългото Чорапче би трябвало да си ги позволява. Бижуто е една илюзия, че в деколтето и си случват метални събития, произведени в чин по естетика.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.