Лорд Евгени Минчев в акция: Галена облечена по мед и Маслоу, Раева е попаднала в модни „Панаири, панаири” и още + СНИМКИ

https://hotarena.net/laifstail/lord-evgeni-minchev-v-akciia-galena-oblechena-po-med-i-maslou-raeva-e-popadnala-v-modni-panairi-panairi-i-oshte-snimki HotArena.net
Лорд Евгени Минчев в акция: Галена облечена по мед и Маслоу, Раева е попаднала в модни „Панаири, панаири” и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Прея шокира с кухненска префърцуненост


Дали Прея се е вдъхновила от Фреди Меркюри, та съчетава чистенето с изкуството или просто сънувам лош сън… В ролята си на перфектната домакиня, певицата е стигнала толкова далеч, че цветовете направо водят до асоциации с бавачка, която самата тя има нужда от подобна… В отсъствието на определен контрол, госпожицата е залитнала в цветови съчетания, объркващи и ако питате мен - леко отблъскващи. Защото те придават на изпълнителката незрял вид, объркват класическите идеи за обвързаността на външния вид с приложението му. Щедрите харбали на блузата разказват история за детска кухня, розовите ръкавици, както и да искам да ги оправдая, все водят до едни и същи изводи, розовата поличка пък ме кара да приготвя кредитната си карта. Под всичко това - ботуши. Над всичко това - прическа с фантазия, в центъра на която има панделка, свенлива до неузнаваемост. Позата ми въздейства по начин, че да поискам пред всичко това да падне завесата, която да ме спаси от гледки, за които не съм подготвен.

Цветовете на Койна събрани от пода на шивачница

Актрисата Койна изглежда неспоКОЙНА в зъзнещите от студ цветове на своята блуза. Тук се чува свистенето на плата, но най-вече личи ноевият ковчег от цветове, според мен събирани случайно от пода на някоя шивачница. Чарът на цялата намачканост и арлекинство може да е умилителен, само ако сте създателят на дрехата и да се наслаждавате, че звезда от такава величина се е съгласила да го носи. Актрисите понякога са доста великодушни, затова оправдавам облеченото от Русева. Все пак бих разменил някои позиции от цветните парчета плат - розовото бих преместил в... камината, а това на червени и жълти цветя - в най-близкото кошче. Има много за разказване и в прическата на госпожата. На нейно място бих поставил шапка, което ще съкрати видимостта към нестройния хор коси, хем ще придаде онази френска фаталност на киното от 60-те. Стига разбира се, Койна да иска да се приведе в тази модна тоналност, принадлежаща на идоли като Далида, Бардо, Жана Моро и други.

Двама са малко, трима са много - райето капе отвсякъде

Съблазнително е да видиш как двама мъже са се спретнали като за сватбата на най-добрия си приятел, с най-добрия им приятел. Даниел Петканов може би е кум в тази февруарска сватба, нему подхожда почетния трон сред хипотетичните влюбени. Нему е царството модно и царството пъстро, така да се каже. На фона на бляскавата одежда виждаме малко, едва загатното, умилително нежно и най-фино от фините гривнички в синьо. Помня, че по сватбите някога раздаваха носни карирани кърпички, явно времената не са каквото бяха, не са каквото бяха. Папийонката блести - истинска указателна табела, реверите са цели ски писти, по които се плъзга едно естетическо очарование без край. Хубаво е някой приятел да застане зад теб, да усетиш обичта и вълнението му. Това види се е Сашко Кадиев, облякъл раиран костюм без изобщо да му е времето за това. Един костюм, който би вървял повече за ролята на младоженеца от хипотетичния сериал Младоженец 1 и Младоженец 2. Прическите на двамата господа се почти еднакви. Може би тук става дум за Кум 1 и Кум 2, така де - политическата коректност идва за своите жертви.

Галена облечена по мед и Маслоу

Не отива тук въпроса Галена в кой дувар се е отъркала и защо го е направила, но не си ли съгласен и ти, мили читателю, че този цвят си е баш на тухла или цигла. В краен случай да каже, е полята със застоял мед. От друга страна, казваш си - щом Галена го носи, ще трябва да е модерен и актуален, но аз не мисля така. То и пирамидата на Маслоу е модерна, ама я няма на американския долар, например. Нито като е на Маслоу можеш да я намажеш на филия… Та попфолк чаровницата не се спира да изненадва с визии, кои успешни, от кои пък те напушва на смях. Тук има нещо напушено изобщо, така сякаш който е препоръчал това е минал отдавна онази тънка бяла линия, направо цели релси от изкуствено вдъхновение, за да не мисли какво причинява на зрението ми. Направо казано, облеченото от Галена носи мрачни послания, няма сценична стойност, защото би потънало в обикновено тъмните завеси или би било погълнато от сменящите се светлини… Този цвят не отразява, а поема жизнерадостните багри наоколо. Отблъсква ги, а Галена е родена да привлича.

Раева е попаднала в модни „Панаири, панаири”

Първоначално помислих старата ми приятелка Илиана Раева за Софи Маринова… На едно място са събрани толкова много основания, че мисля да ги оповестя. На първо място - този пищен декор, наподобяващ чалга клуб от 90-те, води до изводи, че това наистина може да е Софи, докато чака да я повикат на сцената. Черната рокля, която изглежда да е от плюш или друга естетически дискусионна материя, нейните бляскави бродерии, камъни и други модни изобретения, люшват мандалото към една ироничност, каквото наистина може да намерим само при попфолк звезда. Раева, която е показвала и повече висота в обличането, днес може би иска само да покаже мащабите на своето въображение, което защо пък да не минава през усмивка към този лековат жанр. Колието е предпоследното основание да припиша на Раева споменатата прилика. То гъмжи от стъкълца, леко като песента на Лили „Панаири“. Панаирен е и чара на останалите аксесоари, като пръстени и обеци. Очаквам да видя спортната ни принцеса скоро в нещо съвременно и подобаващо на класата й.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.