Лорд Евгени Минчев в акция: Искрата почти като ранен Драго Чая, д-р Джон го дава ала Слави Трифонов, кой облича Ефремов и кой го фризира? И още + снимки

https://hotarena.net/laifstail/lord-evgeni-minchev-v-akciia-iskrata-pochti-kato-ranen-drago-chaia-d-r-djon-go-dava-ala-slavi-trifonov-koi-oblicha-efremov-i-koi-go-frizira-i-oshte-snimki HotArena.net
Лорд Евгени Минчев в акция: Искрата почти като ранен Драго Чая,  д-р Джон го дава ала Слави Трифонов, кой облича Ефремов и кой го фризира? И  още + снимки

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Лоша модна седмица за Шер

Не мога да не шер-на това с вас, защото то носи както много усмивки, така и зъзнеща модна натрапчивост. Шер, както се вижда е избрала черна рокля, за която ми идва наум, че може би е минала през десетки неумели ръце, преди да кацне върху звездата. Допускам, че певицата има котка или папагал, които са се гонили върху плата а докато е правила забележка на майка си да не слага този жакет, сигурно е пропуснала да види резултата. И така, двете красиви жени не са били в естетическо настроение в този ден а ако това отпред на майката е цената за покупката, то наистина не са имали време много да мислят. Как ви се струва яката на по-зрялата от двете,  приличаща на семейство язовци, нанесли се там… Прическата е обладана от зли сили, които са се въргаляли  в леглото си от лак, ролки  и къдрин.

Искрата почти като ранен Драго Чая…

Искрен съм, но не Тончев, когато обсъждам на глас тази визия. Тук има нещо от ранния Драго Чая, много преди да кипне бързовара му в ранните часове на телевизията Майка. Тази дълга риза, почти комбенизон връчва наведнъж всички статуетки Златната скилидка, които съм кътал във времето за Искрата. Актуалният певец и създател на хитове е облякъл черно кожено яке, което щеше да е по-адекватно ако беше съчетано с обикновен червен тишърт. На негово място бих добавил красив копринен шал и едно бижу, което да придаде на скучноватото яке малко повече сценичност и блясък. Мислил ли е уважаемият Искрен да ме покани на кафе и да обсъдим по-нататъшния му гардероб? Защо не на толумбичка или макарони на фурна. Искрен съм!

Д-р Джон го дава ала Слави Трифонов

Доктор Джон, но не Елтън, прави изнасилен опит да имитира на рояла знаменития си колега. Шапката е само един фрагмент от тези прилики, които продължават надолу с огромната обеца и сако, наподобяващо на болнична завивка. Д-р Джон, който не е д-р Енчев, има нужда от силна ножица, не за пластична намеса а за да премахне този излишен кичур коса отзад. Д-р Джон не е и Слави Трифонов за да си позволи такава фриволност, поне за годините на неговото телевизионно начало. Никак не харесвам и плюшената покривка на рояла, която хем е много Royal, хем има нещо като елемент в дома на пастор с грижовна съпруга.

Кой облича Ефремов и кой го фризира…?

Пак съм без очила и не виждам вляво ли е добрият приятел Кирил Ефремов или  вдясно. Силуетът вляво изглежда строен, извисен, с малки шарени участъци, което го прави с предимство пред обекта вляво, който изглежда сякаш електрически стълб. Слагам очилата. Моля за извинение, това вдясно било дърво. А Кирил, находящ се вляво е наистина много ведър и със спокойно лице, но черното кожено яке обърква целият му очарователен замисъл. Забелязвате ли, че днес черните якета сякаш са брани от дърветата, без да бранят околната среда. Бялата блузка ефремова се показва като якичка на католически свещеник, какъвто би му отивало да играе заради вродената мъдрост и спокойно излъчване. Бих препоръчал да се погрижи за прическата си или да опита с бомбе или   каскет, ако фризьорът му е запас или задържан за друга подобна прическа.

Бехар и Зорница в идеален синхрон

Много нежност лъха от младата бизнесдама Зорница Димитрова. В качеството си на домакин на представяне новия каталог на Desizo Monni Exclusive, тя обезпечава ролята си със забележителна скромност и внимание към детайла. Белият панталон контрастира фино с горната тъмна част, където проблясват малки светкавици бяло а коланът управлява погледа в правилното възприемане на цялото. Харесвам обувките, които са един празничен звън в тази визия, дарила ни с толкова усещане за разкош и красота. Бизнесменът Максим Бехар е истински джентълмен и това личи от положеното старание, съвпадащо с високите постове, които заема. Изумрудената вратовръзка освежава инак дискретния костюм, като правилно балансира с кърпичката в малкия джоб. Така Бехар слага в малкия си джоб всички, които са очаквали от него нещо друго в естетически план.

1 Коментара

ooo

преди 4 години

"Лорд",Минчев е едно от доказателствата ,че комплексите умират последни...Да живее Ватманът...!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.