Лорд Евгени Минчев в акция: Венци с огромен кожен атрибут, Вътова и как красотата може да не е симетрия и още + СНИМКИ

https://hotarena.net/laifstail/lord-evgeni-minchev-v-akciia-venci-s-ogromen-kojen-atribut-vatova-i-kak-krasotata-moje-da-ne-e-simetriia-i-oshte-snimki HotArena.net
Лорд Евгени Минчев в акция: Венци с огромен кожен атрибут, Вътова и как красотата може да не е симетрия  и още  + СНИМКИ

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Венци с огромен кожен атрибут…

По релсите на това лекомислено райе се движат мислите ми по-бързо от трамвай номер 7 към последна спирка. Чудя се- това прекроена пола ли е, това някогашен дюшек ли е или е дизайнерски дюшеш, изпаднал от някое руско списание… Венци Венц носи това, придавайки му статут на панталон, но то все повече ми заприличва на дамска пола-панталон, особено на фона на розовите чорапки. Кълна се, сигурно скоро са пили следобеден чай с Папи Ханс и са си обменяли модни мисли. Палтенцето, което има вид да е участвало в Опасен чар или в запалването на Райхстага, опитва да направи от певеца джентълмен, но постига много малко от този замисъл. Бежевото е достолепен цвят, само ако си швейцарски пенсионер , какъвто господинът не е. Зелено поло се пули в прегръдката на палтото и е фон за златно бижу /знам, че е златно, пипал съм го лично/, което вярвате или не е истинска находка. Настоявам Венци да ми го подари на 2 юни, когато и двамата сме родени. Бежевата шапчица е нова приказка с неочакван край между кориците на това естетическо събитие, към което имаме кожени атрибути, не е онова, което си мислите а това което той държи в ръцете си. Пак за да не стане объркване, имам предвид кожения атрибут, който държи в ръцете си на този кадър. Каквото и да искам да кажа повече…Не бих могъл.

Нора се недкосва в черно и бяло…

Няма втора, като Нора, когато реши да изненада окото. В този кадър симпатичната брадърка е свежа и секси, но не мога да премълча някои неща. Например- цветовете, така обрани, като провинциалист на централна гара, че и повече. Черно и бяло , както би казал колегата Тенев, се преплитат в Недкова, сякаш два локума са влезли в сделка с черен флумастер. Високите чорапи, макар и Диор, са по-скоро мъжки или поне за краката на някоя добре окосмена рускиня от тайгата. Обувките норини са като извисени галоши, на които някой дизайнер е придал търговски вид. Късите панталонки правят нужното краката да изглеждат километрични , те са направо на всеки километър, че и отвъд. Бялата риза може би иска да внуши определена девственост, но защо чак сега, не мога да гадая. Смятам, че под тази прическа биха се вписали всички представителки на попфолка, като започнем от Камелия, Емилия, Гергана, че дори и някои момчета от бранша. Очилата са истински синоптик, който казва, че слънчевите дни пристигат .

Орлин е облечен, като истински член- кореспондент

Обичам, когато ходя в парка да си набера спомени. Ето един, който улових за вас- самият Орлин Павлов , сияен и облечен точно както на мен не ми допада. Откъде му е хрумнало на естрадния чаровник да се облече в сиво. Един цвят, който ако не е ушит като униформа, стои ледено, метално и … сиво. Направо 50 нюанса сиво. Начинът по който Орлин е застанал описва някои телесни несъвършенства, но ще оставя на вас да потърсите както се казва, деветте разлики. Обувките, освен ако не са поставени след заплаха или договор подписан на тъмно, са напълно несъответстващи към костюма. Вярно  е, че кореспондират задочно с кафявите ленти по чантата, но все пак стоят като досаден роднина в цялото или като член кореспондент, загубил си членството. Чантата, каквато с удоволствие бих имал ако съм първолак, стои чужда на този звезден мъж, от когото се очаква малко повече въображение. Бялата блузка, прическата, хайде да не започвам както казва Били Кристъл в Мистър Събота вечер. Вижте стойката- така става, когато левия крак не знае какво прави десния…Павлов да си запише час при мен за някои консултации всяка сряда между 11.30 и 11.35.

Лейди Гага опознава модното дъно

Вероятно само онези, които са опознали дъното, имам предвид морското дъно, могат да разберат облеченото от лейди Гага. Титулованата звезда вероятно е била вдъхновена от някой женски омар, който е роден след връзка от октопод и консерва копърка. Жизнените цветове вероятно са подправки, като кетчуп и горчица, тук там настърган морков , да предположим. Ако правилно виждам, пред всичко това виси една брада, вече посивяла, истински дядо Мраз, само, че за баби. Маската съчетава усещания за шнорхел и мустаци на морж, види се – и тук са правени генни подобрения, за сценични нужди. Прическата е прилепнала така, че върху нея може да бъде сервирано малко каче със сланина, което да отличи този дънен морски пейзаж, който певицата си е избрала за дреха. Дали след носенето ще го даде на химическо чистене и дали от там ще го пратят в музея по океанология или ще го върнат на Гага, както би казал бай Ганю- дреме ни на гагата. Толкоз.

Вътова и как красотата може да не е симетрия…

Много ме разсмя тази визия на Славена Вътова, съчетала в себе си цяло цветно блокче за рисуване. Точно пред гърдите два розови облака стоят на стража и макар да са малко несиметрични, знаем, че красотата не винаги е симетрия. Над тях със спокойствието на водорасли, се развиват зелени форми, без доказателство да са от земен произход. Те допълват палитрата от цветове,  приличащи на маса в сладкарски цех след нощната смяна. На тънко кръстче- коланче, както казва народния фолклор, а косите са направени както едно време на Мария Калас преди концерт. Славена показва как може да се хванем за главата ако облеченото от нея не ни допада, но аз бих стиснал тези ръце, за смелостта която е имала когато се е съгласила да сложи това. В долната част на роклята дочувам звуци от песента Камбаните звънят а глутницата гривни навяват шум от чанове. Виждате ли Вътова, какво ме накарахте да напиша с тази Ваша рокля…Не го правете повече.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.