Лорд Евгени Минчев в модна атака: Любен Дилов- син, по-син от всякога, Киркоров надяна Панагюрското златно съкровище, 25 см му е на Джони Деп и още + снимки

https://hotarena.net/laifstail/lord-evgeni-minchev-v-modna-ataka-liuben-dilov-sin-po-sin-ot-vsiakoga-kirkorov-nadiana-panagiurskoto-zlatno-sakrovishte-25-sm-mu-e-na-djoni-dep-i-oshte-snimki HotArena.net
Лорд Евгени Минчев в модна атака: Любен Дилов- син, по-син от всякога, Киркоров надяна Панагюрското златно съкровище,  25 см  му е на Джони Деп и още + снимки

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Киркоров надяна Панагюрското златно съкровище?

Нямам думи за да опиша случващото се пред мен. Каква феерия, каква цветова мощ. Какво имперско величие царят в този кадър. Каква мащабност. Извинете, досега говорех за медийната стена в розово, наистина достойна за колекционери  на Анди Уорхол. На преден план с огромно усилие виждам напълно скромния Филип Киркоров, облечен в пижама или друга домашна дреха в бяло. Над нея- малка метличка, превърната в бижу, добре че не е малка прахосмукачка. Не различавам този златист крак от кого излиза, дали от достолепната звезда или от находящата се до или почти в него Катя Гусева, за която се говорят легенди. Катя, видите ли, все повече иззема златистите модни решения на Фил, с каквито той не спира да ни изненадва от десетилетия. Забелязахте ли елека- този елек, в когото е вкарано ако не Бъкингамското златно съкровище, то поне панагюрското. Направо варненското, защото момчето си е от Варна. Доспехите на Гусева са като от ГУСВ – пълно бойно снаряжение, препратки в битката при Ахелой, фанфари от Никифорови събития, само дето няма позлатен череп да си сръбне госпожата винце. Да им е хаирлия.

25 сантиметра  му е на Джони Деп... шала

Отдавна не съм виждал някой от зодия Близнаци да е облечен така небрежно. А Джони Деп е направо разхвърлян, нещо като красива закачалка, по която са нахвърляли каквото е имало в чантата. Или пък актьорът е заел цитат от песента Карай Джони, карай, всичко тече, което съчетано с приказката за цветната река, говори, че може би очаква златната вода да отнесе облеченото. Както и да е. Нека направя малък разбор на наличностите. А именно… 62 сантиметра плат за жилетка, които можеха да отидат за кокетен калъф на възглавница. 74 сантиметра кариран плат за риза, достатъчен за торба за излет или покривка- мотивче, в механа. 25 сантиметра виждам в …/не е това, което си мислите/ а в малък шал, който не става и за обесване. Наистина красива шапка, която при други обстоятелства щеше да има своята достойна сцена. Триста грама без гарнитура са бижутата, които имат стойност само защото са на този привлекателен врат. Върху всичко това секс символът можеше да сложи едно грандиозно пончо и така да ми спести мрачните мисли в събота сутрин.

Фандъкова и Манева –пример за подражание

Много нежност и финес има в начина, по който Йорданка Фандъкова посреща новия си мандат. Дисциплинираните цветове, тишината на материите, това енергично бледорозово в блузата, акламират свежата действителност на София, като европейски и стойностен град. Прическата, като основен детайл от външността на госпожа кмета, е професионално направена, без бухнали излишества, но с много тактичност спрямо поста и. Вдясно, Цветана Манева е изоставила черното, за да даде шанс на бяло, съпроводено от няколко тъмни акцента, но върху нея всичко звучи мажорно, всичко напомня прелестния чар на Водолей. Макар да гледат в различни посоки на този кадър, двете дами са така еднакви в модните си намерения, без да ги превръщат в сензация или в молба за одобрение. Браво, момичета!

Кейт - участница в моден Титаник

Еха, от чии гардероб актрисата е прихванала подобен стил- от този на Луна или на Тони Дачева? Отговорите личат в подсилените сребристи рамене, в които като стъклен памук проскърцва дизайнерско безсилие и липса на страст. Семплата рокля, стряскащи опорни точки на която са еполетите и скучното бижу-тока в средата, можеше да бъде обогатена с малко повече цвят, с една разкошна кожена наметка, с шлейф или всичко онова, което всеки червен килим би поел с наслада. Прическата твърде много отива в задния двор на Мадона, за да бъде определена като оригинална. Харесвам бижутата но  те могат да бъдат оценени само на светлината на свещи в основния ресторант на Дорчестър в Лондон. Червилото има добра роля в общата визия, като придава на звездата малко повече класа, отколкото в предишни нейни появи. Въпреки симпатиите ми към този талант, бих призовал Кейт да не гледа повече българска попфолк мода, очевидно влияеща и негативно.

Любен Дилов- син, по-син от всякога. Че и в каре!

Като дъното на поцинкована съдинка е тази риза. Риза, в която или вече трудно се влиза или е ефект от жилетката. Жилетката, в чиито килии вирее едно недостъпно синьо, в което вече не правят дори най-непретенциозните автомобили. Виждал съм изби, боядисани в този цвят, освен ако не е последствие киселинно-ароматният въздух на забравен ствол праз или каче с кисело зеле. Любен Дилов- син заслужава да знае, че всичко това го прави малко по-едър, отколкото си го спомням и че синьото освен, че не е за всекиго, не е и за всичко. Особено ако комплект телевизионни камери са вперени в теб а знаем, те прибавят от килце до пет върху обекта. Карето е официално забранено при снимки а шарките тип морско дъно, отвеждат гмуркача до едно естетическо предверие, зад което бързо може да щракне катинарът на заточението. Скорпионско задоволство ли е изписано по лицето на Дилов или се киска сам на избора си…

 

1 Коментара

Моет

преди 4 години

Евгени не престава да се закача с Филип Киркоров, но няма шанс да бъде забелязан. Киркоров е крал , има сплотено и задружно семейство, умен е, притежава силни морални ценности и никога не забравя за България и всяко интервю или турне започва с любов към България. Докато Евгени е един мизерен , пиян интригант. Нямаш шанс!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.