Любовницата на Лестер: Първият хонорар дарих за благотворителност

Спряганата за любовница на брадъра Лестер манекенка Деница Планкова опроверга слуховете, че е имала връзка с него или с гимнастика Йордан Йовчев, научи HotArena.net. Популярната моделка се оплака, че е разстроена от факта, че в България думата "модел" се приема като обида.

https://hotarena.net/laifstail/lubovnicata-na-lester-pyrviqt-honorar-darih-za-blagotvoritelnost HotArena.net
Любовницата на Лестер: Първият хонорар дарих за благотворителност

Спряганата за любовница на брадъра Лестер манекенка Деница Планкова опроверга слуховете, че е имала връзка с него или с гимнастика Йордан Йовчев, научи HotArena.net. Популярната моделка се оплака, че е разстроена от факта, че в България думата "модел" се приема като обида.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Спряганата за любовница на брадъра Лестер манекенка Деница Планкова опроверга слуховете, че е имала връзка с него или с гимнастика Йордан Йовчев, научи HotArena.net. Популярната моделка се оплака, че е разстроена от факта, че в България думата \"модел\" се приема като обида.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Манекенката признава, че не може да проумее отношение на обществото към родните модели. Тъй като работи предимно във Франция и Малта.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Името на Деница нашумя, след като бе забъркана в афери с брадъра Лестер и гимнастика Йордан Йончев \"Относно Йордан Йовчев &mdash; просто съм му голяма фенка. Нямаме нищо общо\", категорична е красавицата.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">В момента топ манекенката съчетава работа и учение в едно. Тя е в България и едновременно с модните си ангажименти набляга и на образованието си&ndash;записала е магистратура.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Отсъствието на стабилен мъж до себе си обяснява с факта, че в родината й има сериозна липса на джентълмени и отсича категорично:\"Не всички красиви жени са умни. Но умните жени могат да бъдат красиви\".</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Освен, че се определя като красива и умна Деница подчертава, че също така е и благородна. \"Първият си хонорар дадох за благотворителност\", споделя гордо тя.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.