Любовницата на Зуека измъчвана от паласки

Любовни дръжки тормозят приятелката на Васил Василев - Зуека, режисьорката Ани Вичева. Той обаче категорично отрязал желанието на половинката си да се втали и забранил да се споменава думата „диета”, дочу HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/lubovnicata-na-zueka-izmychvana-ot-palaski HotArena.net
Любовницата на Зуека измъчвана от паласки

Любовни дръжки тормозят приятелката на Васил Василев - Зуека, режисьорката Ани Вичева. Той обаче категорично отрязал желанието на половинката си да се втали и забранил да се споменава думата „диета”, дочу HotArena.net.

<p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Любовни дръжки тормозят приятелката на Васил Василев - Зуека, режисьорката Ани Вичева. Той обаче категорично отрязал желанието на половинката си да се втали и забранил да се споменава думата &bdquo;диета&rdquo;, дочу HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Актуалната житейска спътница на популярния комик е в депресия заради качените напоследък килограми. Младата режисьорка изпаднала в криза заради подмятанията на колегите си по повод теглото й, намеците, че е заприличала на търкалящо се буре, й идвали в повече.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Ани решила да се вземе в ръце и да се подложи на диета, за да си възвърне формите и самочувствието. Надеждите й обаче рухнали, след като Зуека категорично й забранил всякакви лишения и недояждане.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;За кого искаш да отслабваш? Аз те харесвам такава&rdquo; &ndash; отрязал Зуека желанието й за вталяване.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Говори се, че по негова вина Анна е надала на килограми, тъй като е всеизвестно, че Зуека не си пада по жени с неговото телосложение.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">И по тази причина угоявал любимата си, като се грижел нищо да не липсва на трапезата й. Дори собственоръчно приготвял вкуснотии, с които да съблазнява половинката си, пише &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.