Мъжът на Ани Салич дължи 300 бона на Коко Динев и други хазартни босове (Мутри го дебнат кога ще си върне борчовете, профукани на комар)

https://hotarena.net/laifstail/majat-na-ani-salich-dalji-300-bona-na-koko-dinev-i-drugi-hazartni-bosove HotArena.net
Мъжът на Ани Салич дължи 300 бона на Коко Динев и други хазартни босове (Мутри го дебнат кога ще си върне борчовете, профукани на комар)

Черни облаци са се струпали над главата на Бранко Салич, неверният и твърде бохемски настроен съпруг на тв водещата Ани Салич, разбра HotArena.

 

Този път обаче бурята няма да се размине, защото популярната журналистка от Нова тв вече е подала документи за развод, научи ексклузивно „Уикенд“.

 

Причината за крайното решение не е нито любовница, нито чрезвичайна семейна разправия. Ани дори твърдяла, че колкото и да се карат и разделят, с Бранко все още се обичат. Разводът обаче се налага поради още по-сериозни обстоятелства. Съпругът й е загубил на покер над 300 000 лева. Бранко дължи парите на футболния и хазартен бос Коко Динев и хората му, а те вече нямат намерение да чакат връщането на борчовете, разкриха пред „Уикенд“ запознати с делата на сърбина.

 

Публична тайна е, че Бранко Салич от години има сериозни проблеми със залаганията. Това много пъти е било повод за раздели с новинарката, с която впоследствие все се събират. Когато Ани му прости, Салич минава на спестовен режим. Дава й всичките си пари, а тя му отпуска джобни, колкото за кафе, цигари и обяд, за да е сигурна, че няма да залага на комар. Бранко обаче е в покой по няколко месеца, след това отново се поддава на порока си. За Ани пък дори системните му изневери не били чак такава драма, колкото хазартните му игри.

 

По последна информация Бранко Салич дължи огромни суми, които няма как да върне. Не само Коко Динев, но и други хазартни бизнесмени са му бесни и от известно време насам дори го заплашват със събирачи на дългове, но не от легитимни фирми, а от онези, които помним от 90-те години. Сериозно стреснат, мъжът на новинарката е стигнал до тежкото решение да продаде къщата на фамилията в село Рударци, където Ани и двете им деца прекарват основната част от времето си.

 

Естествено, журналистката този път не просто е побесняла. Ако скъпият имот се продаде, това ще лиши от наследство сина и дъщеря й. Още повече, че в крайна сметка Ани дълги години е работила и спестявала, за да се сдобие със земя и къща. В случая дори не ставало въпрос за брака й с Бранко, а за това какво ще оставят след себе си на децата. Именно заради това тв водещата е хукнала по адвокати, които са я посъветвали веднага да подава молба за развод. Ако успее да се отърве навреме, тя поне ще има право на половината от придобитото по време на семейния живот и да го запази. С останалата половина Бранко пък ще може да покрие дълговете си, преди да изкара извън релси доста от собствениците на казина у нас.

 

Що се отнася до Коко Динев, той се е зарекъл този път да няма никакви отсрочки за Бранко. На сърбина, който преди време беше един от сериозните медийни босове у нас, също му и притреперило под лъжичката и е доверил на близките си, че заплахите са го стреснали.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.