Малина с влечение и към двата пола! (Ето какви палави щуротии е вършила, докато е била омъжена)

https://hotarena.net/laifstail/malina-s-vlechenie-i-kam-dvata-pola HotArena.net
Малина с влечение и към двата пола! (Ето какви палави щуротии е вършила, докато е била омъжена)

Малина шета на двата бряга, издаде я нейна недискретна приятелка, разбра HotArena.

 

Славната чалгаджийка имала влечение и към двата пола, но заради сина си и общественото мнение строго криела лесбийските си похождения.

 

Всеки ден“ писа, че дори в рамките на една година изпълнителката с име на плод поддържала интимна афера със своя не чак толкова популярна колежка. Влечението на Малина към жените се отключило още когато тя била на 20-годишна възраст. Учеща ветеринарна медицина в Стара Загора, студентката за първи път опитала нежни ласки със своя приятелка.

 

Двете дори имали връзка в рамките на няколко месеца, след което Малина хукнала по мъже. През годините обаче, дори когато била вече омъжена и майка, често се случвало на певицата да зачезне от семейното ложе, търсейки сексуално удоволствие с представителки на своя пол.

 

Малина обаче така и не завъртяла сериозна връзка с жена, докато имала сключен брак, и едва след развода си се отдала на лиз-близ. Сексуалния си гуляй изпълнителката на „Студ“ започнала да практикува малко след като навъртяла 40 лазарника. В зряла възраст хормоните на певицата се разбушували и тя се възползвала от славата си, за да пътува и да се запознава с нови жени.

 

Сякаш нещо я перна и тя се отдаде на разврат, какъвто в тийнейджърските си години не е преживявала“, споделят близки до 48-годишната певица. През годините тя успяла да се озове в леглото на своя колежка от конкурентна фирма, а най-сериозната й връзка с жена била с кючекиня от столичния „Най клуб“, който вече хлопна кепенци.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.