Мария към Рачков: Забрави да ти меся!

Мария Игнатова отряза намеците на Рачков да посрещнат Великден с домашно замесени и изпечени козунаци, разбра HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/mariq-kym-rachkov-zabravi-da-ti-mesq HotArena.net
Мария към Рачков: Забрави да ти меся!

Мария Игнатова отряза намеците на Рачков да посрещнат Великден с домашно замесени и изпечени козунаци, разбра HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Мария Игнатова отряза намеците на Рачков да посрещнат Великден с домашно замесени и изпечени козунаци, разбра HotArena.net.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Любимият й Митко деликатно й намекнал, че желанието й за по&mdash;сериозно обвързване на двамата естествено предполага и по-голяма семейна ангажираност. И се опитал да я накара тази година да замеси козуначено тесто, както е прието във всички християнски домове.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Но мечтата на красавицата за годежен пръстен като подарък за 5 годишния юбилей на връзката им няма нищо общо с превръщането й в примерна домакиня и пазителка на семейно огнище.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">За това Игнатова тропнала с крак и отказала всякакъв ангажимент в кухнята.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Искам да си почивам с хубава книга в ръка и ароматна вана. &mdash; категорична е Игнатова &mdash; Не ми се занимава с нищо друго&rdquo;, пише &bdquo;България днес&rdquo;.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.