Мартина в паника! Слави си има нова- манекенката Ива (Всичко за аферата)

Половинката на Слави Трифонов, танцьорката Мартина е в паника. Шоуменът има нова тръпка – екранната си партньорка от „Магаданс предизвикателството” Ива, разбра HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/martina-v-panika-slavi-si-ima-nova-manekenkata-iva-vsichko-za-aferata HotArena.net
Мартина в паника! Слави си има нова- манекенката Ива (Всичко за аферата)

Половинката на Слави Трифонов, танцьорката Мартина е в паника. Шоуменът има нова тръпка – екранната си партньорка от „Магаданс предизвикателството” Ива, разбра HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Половинката на Слави Трифонов, танцьорката Мартина е в паника. Шоуменът има нова тръпка &ndash; екранната си партньорка от &bdquo;Магаданс предизвикателството&rdquo; Ива, разбра HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Манекенката Ива Атанасова бе избрана от екипа на Трифонов да бъде водеща на шоуто &bdquo;Магаданс предизвикателството&rdquo;. Пред свои приятелки хубавицата споделила, че била изненадана от предложението на учиндолеца, но не се поколебала нито за миг и приела офертата.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Откакто е в шоуто обаче Ива непрекъснато се опитва да привлече вниманието на Слави. Което сериозно притеснява приятелката му Мартина.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Ива не само е по-млада от Мартина с цели пет години, но е и носителка на няколко приза за красота. И въпреки че балерината е с тунингован бюст, визията й е далеч по-бледа от тази на съперницата й.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Запознати, коментират, че ревнивата Мартина търсела всевъзможни варианти за отстраняване на съперницата си, но засега не намира такива.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Въпреки това обстановката в шоуто е доста нажежена покрай борбата и на двете за вниманието на шоумена, пише &bdquo;Уикенд&rdquo;.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.