Масова чистка в „Шоуто на Слави“

Масови уволнения планира шоумена Слави Трифонов, научи HotArena.net. Дългият е започнал активна чистка и коли и беси наред.

https://hotarena.net/laifstail/masova-chistka-v-shouto-na-slavi HotArena.net
Масова чистка в „Шоуто на Слави“

Масови уволнения планира шоумена Слави Трифонов, научи HotArena.net. Дългият е започнал активна чистка и коли и беси наред.

Масови уволнения планирал шоумена Слави Трифонов, научи HotArena.net. Дългият е започнал активна чистка и коли и беси наред.

 

 

Ядосан от ниския рейтинг на предаването си Слави е решил да уволни дори сценаристите заради тъпите скечове, които пишат. „Ако на трети септември не започнем ударно и различно, ще преосмисля всичките ви договори“, заканил се Дългия.

 


Засега балета и актьорите запазват работните си места, но положението на сценаристите било далеч по-несигурно. Плоските им шеги започнали да омръзват дори на шоумена, който открай време е техен фен.

 

 

Доскоро Слави заплашвал с уволнение само редакторите и екипа отговарящ за гостите в предаването, но от известно време гледал и всички останали на кръв. Все повече се говори, че от Би Ти Ви  обмислят да свалят шоуто от ефир заради ниския му рейтинг — едва 10 %.

 


Дългият дал на хората си срок до края на септември да вдигнат шоуто на крака. Ако се провалят Слави ще бъде свален от ефир - нещо, което усилено коментира в последно време, пишат от „България днес“.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.