Майката на д-р Щонова се разкая пред цяла България: Прости ми дъще за наказанията в детството!

Малката Неделя е отгледана от учителка, а заради всяка грешка е лишавана от любимите уроци по балет

https://hotarena.net/laifstail/maykata-na-d-r-shtonova-se-razkaya-pred-cyala-balgariya-prosti-mi-dashte-za-nakazaniyata-v-detstvoto HotArena.net
Майката на д-р Щонова се разкая пред цяла България: Прости ми дъще за наказанията в детството!

Малката Неделя е отгледана от учителка, а заради всяка грешка е лишавана от любимите уроци по балет

Прости ми за спартанския живот в детството ти! При всяка грешка те наказвах, не ти позволявах да ходиш на любимия ти балет”, тези думи на разкаяние произнесе майката на д-р Неделя Щонова. Пенсионираната учителка направи шокиращото признание на живо пред цяла България в най-емоционалния епизод на танцувалното телевизионно предаване „Денсинг старс”.

В специалната вечер участниците посветиха изпълнението си на паркета на най-важните хора в живота си и получиха подкрепа от тях в залата. Д-р Неделя Щонова за първи път показа публично жената, която я е отгледала и е била до нея в най-тежките мигове от живота. Майката на чаровната невроложка седна в публиката и получи красивото обяснение в любов от в известната си дъщеря.

„Моята майка е най-прекрасната на света, най-святата, моят смисъл и опора. Копнеех да имам дете, но Бог не ми го даваше. Дълго страдах, 10 години. Чувала съм: „Щонова е бездетна!” Това е дума, която те раздробява на хиляди парчета. Но въпреки това всеки ден се надявах чудото да стане. Майка ми беше до  мен подкрепяше ме караше ме да вярвам и ме вдъхновяваше. И чудото стана!”, каза развълнуваната Неделя във вечерта на любовта в „Денсинг старс”.

Тя посвети изпълнението на майка си и се впусна с партньора си Наско Месечков в красив романтичен танц „контемпорари". Той е съчетание от много стилове и съдържа много елементи и техника от класическия балет, на който д-р Щонова посвещава много време от детските си години до днес. Пенсионираната учителка едва успяваше да прикрие навлажнените си от сълзи очи. След края на изпълнението, достолепната дама от своя страна изненадващо поиска прошка от дъщеря си на живо пред цяла България. Признанието, че малката Неделя е била подложена на спартански режим и наказвана в детството дойде съвсем неочаквано и предизвика смут в публиката и журито.

Самата Неделя запази самообладание и не показа да се сърди за грешките от миналото. "Няма проблем, майче и всичко е наред! Благодарна съм ти! Ти си била до мен, когато ми е било най-тежко", отвърна с усмивка Неделя.

„Майко, благодаря за всичко, което си направила за мен, за брат ми, за татко, за нашето семейство. Ти си най-прекрасната майка и винаги съм искала да бъда като теб”, допълни д-р Щонова. Със своя перфекционизъм и желязната си дисциплина, танцуващата 53-годишна лекарка бързо стана любимка на публиката и една от фаворитките на зрителите за финалист в състезанието на паркета.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.