Михаил Билалов го е шубе да изкара книжка (Николай Волев го уволни от новия си филм, защото не може да кара)

https://hotarena.net/laifstail/mihail-bilalov-go-e-shube-da-izkara-knijka HotArena.net
Михаил Билалов го е шубе да изкара книжка (Николай Волев го уволни от новия си филм, защото не може да кара)

Актьорът Михаил Билалов умело навигира участниците в „Стани богат” по пътя им към печалбата от 100 000 лева, но в личния си живот далеч не се оправя толкова добре с посоките, узна HotArena.

 

Всъщност 53-годишната телевизионна звезда не умее да управлява автомобил и има истинска фобия от шофирането след няколко тежки катастрофи в младостта си, писа „Таблоид“.


Възпитаникът на ВИТИЗ всъщност има шофьорска тапия в миналото, която изкарал още в студентските си години. Започнал да сяда зад кормилото едва след като емигрирал в Париж, когато се хващал с каква ли не работа, за да свързва двата края. Карал микробус за доставки на малко магазинче за хлебни изделия, но не се справял никак добре с ужасяващия трафик във френската столица и на няколко пъти направил дребни катастрофи. 

 


Големият му сакатлък обаче дошъл след завръщането в родината, когато заедно с близкия си приятел и колега Георги Стайков, който му бил дошъл на гости за лятната ваканция, се преобърнал в Искърското дефиле. „Оцеляхме на косъм, вината за катастрофата беше изцяло моя. Стресирах се при едно изпреварване на автобус и се засилих в дерето. До днес се кръстя всеки път, когато се сетя за инцидента”, признава Билалов. 

 


След като се разминал с най-лошото, Михаил решил да „замрази” шофьорската си книжка” и повече от десетилетие не сядал зад волана. Документът му за правоуправление отдавна е изтекъл, но той няма никакво намерение да го подновява, макар че неумението да кара му пречи доста в професионален план. 

 


Билалов трябваше да влезе в главната мъжка роля в новия филм на Николай Волев „Извън пътя” и дори беше започнал снимки, но режисьорът го уволни именно защото не може да кара и го смени с Деян Донков. Основна част от любовната интрига в лентата между застаряващ писател и млада циганка се върти около разходките им с джип по поляни и баири. Още на първия снимачен ден обаче Билалов на няколко пъти едва не направил катастрофа и бил позорно отстранен от продукцията. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.