Милко Калайджиев: Заклевам се в най-милото си - не съм спал с Преслава!

https://hotarena.net/laifstail/milko-kalaidjiev-zaklevam-se-v-nai-miloto-si-ne-sam-spal-s-preslava HotArena.net
Милко Калайджиев: Заклевам се в най-милото си - не съм спал с Преслава!

Милко Калайджиев със сигурност е най-опитният играч в по-фолк бизнеса, който успя да запази името си и днес говори с професионализъм и леко огорчение за бурното си минало, научи HotArena.

 

Мустака на републиката устоя на предизвикателствата на времето и спечели уважението на своите колеги, а на много от тях и проправи път към голямата сцена. Сред откритията му са звезди от ранга на Преслава, Анелия, Галена, Джена и много други. За ужас на новата генерация певачки, чичо им Милко вече не желае да се изявява като откривател и ментор и посочва причина за решението си.

 

„Уморих се да уча младите как да се държат в заведението, за да привлекат интереса на хората. На младини имах ентусиазъм и търпение да вливам опит в главите на 18-годишни момичета. Много талантливи деца са минали през мен, но само някои успяха. Феновете си мислят, че е лесно да се нагримираш, да хванеш микрофона и да започнеш да произвеждаш хитове. Не става така, бе хора! Трябва да се изпипват детайлите, да се съчетае визия с талант и най-важното да се отчупиш, когато излизаш пред толкова много хора. Вижте ги сега моите ученички какъв купон правят. Научил ги е бате им Милко как да пеят до сутринта и пак да не са уморени\", избухва ветеранът в поп фолка.

 

Самият той неуморно гради през годините кариера и личен живот. В личен план неуспехите май са повече, отколкото в професионален, а най-големият е провалът на първия му брак. Но Милко знае как да се учи от грешките си.„С първата съпруга не ни се получиха нещата, но от този брак имам един прекрасен син. При втория опит не повторих стари грешки и си намерих страхотна съпруга, която ме дари с двама близнаци. Постоянно ме питат дали не се притеснявам, че Маргарита е с 22 години по-млада от мен. Напротив, доволен съм от избора си. Тя е изпълнена с енергия и не ме оставя да се поддам на мързела. Превърнали сме се в убийствен екип\", разнежва се Милко.

 

 

В интерес на истината Маргарита е тази, която би могла да съжалява, че съжителства с толкова популярен мустак. Преди да се събере с Милко, тя гради кариера в митниците, която бързо приключва след брака с фолкаджията.

 


Митническа полиция спира кола, натъпкана с контрабандни дънки, малко след като е влязла през Капитан Андреево. Оказва се, че стоката е минала през бариерите точно когато на смяна е съпругата на популярния певец. Започва разследване и след приключването му Маргарита е уволнена.

 

„Марги стана жертва на моята известност. Заради мен я погнаха и тотално й съсипаха кариерата. Съдът я върна на работа, но дори и българските закони не важат, когато има толкова много завист. Чудя се защо толкова ми завиждат хората. Всичко съм постигнал със собствени сили и средства. Никого не изпързалях, от никого не откраднах. И пак ме мразят\", оплаква се Милко.

 

Баткото на всички пиленца е убеден, че отново от завист са породени и слуховете за авантюри с Преслава и Анелия. Милко се е наслушал на легенди, че първо проверява сексуалните умения на своите „ученички” и чак ако му харесат, почва да ги готви за голямата сцена.

 


„Заклевам се в най-милото си - не съм спал с Преслава. С пръст дори не съм я докосвал. И другите момичета никога не са ми били любовници. От съвсем малък съм научил най-важната истина - започнеш ли да спиш с певицата, оркестърът се разпада. Там където работиш, не го вадиш. Следвал съм този принцип и затова съм толкова успешен и до днес, а моите открития са най-търсените изпълнителки\", тупа се гордо в гърдите Милко Калайджиев.

 

64-годишният музикант в никакъв случай не мисли за пенсия, колкото и да се опитват по-младите да го изтласкат. Напротив, Милко отдавна се е прочул като собственик на огромни бостани, пише \"Уикенд\".

 

Върви му и търговията с риба. Край Свиленград той държи язовирче, от което вади шаран и бяла риба и зарежда рибните магазини в града. Съвсем наскоро Милко се заигра и в туристическия бранш.

 

Певецът кандидатства и спечели европроект, с помощта на който вдига къща за чудо и приказ. В нея той ще развива селски туризъм, но от луксозен тип.

 

„Някъде четох, че съм щял да се отказвам от всичко и да разчитам на пенсията си. Няма такова нещо. Не съм свикнал да бездействам. Обикалям страната като луд. Нямам време да си обърна внимание на момчетата. Добре че са отговорни деца и залягат на уроците. Няма шанс да се превърнат в разглезени хаймани. Давам им по 3 лева на ден и се грижа да не се възгордеят заради известността на баща им\", отсича гордият татко Милко.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.