Моделката Жени Калканджиева: Чакам промени, така повече не може!

„Гласувах за бъдещето на детето си, трябва да спрем да се делим“, зове красавицата

https://hotarena.net/laifstail/modelkata-zheni-kalkandzhieva-chakam-promeni-taka-poveche-ne-mozhe HotArena.net
Моделката Жени Калканджиева: Чакам промени, така повече не може!

„Гласувах за бъдещето на детето си, трябва да спрем да се делим“, зове красавицата

Естествено, че гласувах!“, категорична е пред България Днес миската Жени Калканджиева. Бизнес дамата подчерта, че е отговорен гражданин, а и смята, че е важно всички да упражнят своето право на глас.

Когато Калканджиева пуска вота в кутията, винаги мисли за едно нещо – детето си.

„В крайна сметка аз мисля за бъдещето на детето си. Не знам какъв тип хора не ходят да гласуват, безотговорно е да си такъв човек“, категорична е Жени.

Чернокосата красавица има надеждата, че след тези избори ще има промяна в политическия пейзаж на България.

„Надявам се да има промени. Всеки в парламента, който и от която партия да е, имаше достатъчно време да види, че по този начин, по който управлява, нещата не се случват“, коментира Жени и допълва: „Народът остава все по-недоволен. В последните две години се убедиха, че в крайна сметка за тази работа трябват професионалисти. Не шуробаджанащина, не да се слагат на главни постове хора, които си нямат представа от работата, а хора, които да знаят какво правят“, казва миската.

Калканджиева смята, че постоянните конфликти, които не съставят и едно продължително правителство, се отразява и върху населението.

Видя се, че с тези раздори нито една партия не печели, а пък народът става все по-озлобен. Сякаш се разделят на два лагера – едната част е озлобена, другата част се присмива на нея“, наблюдава Жени, която въпреки трудната ситуация не губи кураж. „В крайна сметка имам надежда, че малко или много са си взели поука политиците“.   

2 Коментара

до калканджиева

преди 1 месец

Покажи мутрата тачо пример за подражание...

Коментирай

до калканджиева

преди 1 месец

Покажи "мутрата" тачо пример за подражание...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.