Мъжът на Венета пред фалит (Ресторантът му е отчайващо празен)

Съпругът на Венета Райкова е пред фалит. Кризата не подмина и Тихомир, а индийският му ресторант в центъра на София е отчайващо празен, видя HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/myjyt-na-veneta-pred-falit-restorantyt-mu-e-otchaivashto-prazen HotArena.net
Мъжът на Венета пред фалит (Ресторантът му е отчайващо празен)

Съпругът на Венета Райкова е пред фалит. Кризата не подмина и Тихомир, а индийският му ресторант в центъра на София е отчайващо празен, видя HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Съпругът на Венета Райкова е пред фалит. Кризата не подмина и Тихомир, а индийският му ресторант в центъра на София е отчайващо празен, видя HotArena.net.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Много рядко са случаите, в които 2-3 двойки се отбиват на вечеря там. Има дни, в които луксозното заведение не се посещава от никого.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Тишо е притеснен, тъй като ресторанта му коства над 20 бона на месец, а приходите са много по&ndash;малко.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Напразно чаровната му съпруга се напъва да спаси замиращия бизнес&ndash;използва всеки сгоден момент да му прави реклама, препоръчва на близки и познати да вечерят там.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Нестандартни хрумвания като ваучери за евтини вечери, или пакет от основно ястие с гарнитура на ниски цени, са поредните напъни за изтласкване от дъното, но ресторантът продължава да е празен.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">А хората, които се възползват от намаленията, се оплакват от по-лошо отношение на персонала към тях, в сравнение с това към малкото клиенти, поръчващи по редовните цени, пише \"Всеки ден\".</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.