Нанси от село Юнаци става Мис България

Деветнадесет годишната Нанси Карабойчева е най – вероятната победителка в конкурса „Мис България”. През изминалия месец тя се е превърнала в абсолютна любимка на зрителите и на продуцентите на шоуто, разбра HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/nansi-ot-selo-unaci-stava-mis-bylgariq HotArena.net
Нанси от село Юнаци става Мис България

Деветнадесет годишната Нанси Карабойчева е най – вероятната победителка в конкурса „Мис България”. През изминалия месец тя се е превърнала в абсолютна любимка на зрителите и на продуцентите на шоуто, разбра HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">19-годишната Нанси Карабойчева е най-вероятната победителка в конкурса &bdquo;Мис България&rdquo;. През изминалия месец тя се е превърнала в абсолютна любимка на зрителите и на продуцентите на шоуто, разбра HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">В момента хубавицата от село Юнаци се радва на огромна зрителска подкрепа и нищо чудно да успее да спечели короната за най &ndash; красива българка.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Нанси е страхотна. Не се изложи нито веднъж, държи се на положение и не се срамува, че е от село. За разлика от останалите момичета, тя не плете интриги. Почти 100 процента сме сигурни, че тя ще спечели конкурса&rdquo;, издават хора от организационния екип.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Най &ndash; голям шанс след нея да грабне короната има Джулия. Получените за нея есемеси също никак не са малко. Очаква се между двете момичета да има сериозна битка на финала, за да бъде избрана по &ndash; добрата.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">В оспорваната битка големи шансове за победа има и Даниела, като висок процент от зрителите сочат именно нея като своя фаворитка. Миглена и стюардесата Адриана също са от любимките на почитателите на красотата.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Борбата за короната е оспорвана. На чия глава ще бъде положена, ще узнаем много скоро, пише &bdquo;Всеки ден&rdquo;.</span></p>

3 Коментара

Роки

преди 10 години

Това е най-красивата участничка. Ако тя стане победител ще е истинско и честно гласуване.

Коментирай

Kofti

преди 10 години

Daniela zaslujava da stane! :)

Коментирай

!!!

преди 10 години

Za Emel !!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.