Нели, покрий се, все пак си на 61, не си Мис Плеймейт (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/neli-pokrii-se-vse-pak-si-na-61-ne-si-mis-pleimeit HotArena.net
Нели, покрий се, все пак си на 61, не си Мис Плеймейт (Снимки)
На 61 години Нели Рангелова е започнала да се държи като неосъществена Златка, напираща да се излюпи от черупката, в която цял живот е била затворена. Гласовитата певица се облича меко казано неуместно - като Мис Плеймейт. Деколтетата ѝ са толкова дълбоки, че на човек просто му става неудобно да я гледа, видя HotArena.

В последно време звездата от „Златния Орфей” 1982-а е изгубила мярката на приличието в своето облекло. Не е ясно как се разхожда по улиците, когато не я снимат, но реши ли да се показва в публичното пространство, тя така се престарава в стремежа си да бъде съблазнителна и секси, че се издокарва като за еротична продукция. Вместо да ѝ се възхищават, феновете ѝ вече се чудят защо ходи гола, вместо поне частично да се понаметне, както подхожда на добрия вкус, зимния сезон, а и на нейните 61 години.

Особено фрапиращи са деколтетата на естрадната певица. Обичайно те са толкова дълбоки, че едва покриват зърната на гърдите ѝ за ужас на повечето хора, с които се среща и които берат срам заради нея, чудейки се накъде да гледат. Всъщност идеята на родената в Монтана изпълнителка най-вероятно е да я гледат именно в деколтето, в което се говори, че е наляла цели 1000 кубика силикон – по 500 във всяка гърда. Защо някой би си дал труд да разхищава пари за подобни неща, ако после ще ги крие в дълбоки деколтета? Това е веруюто на родните плеймейтки, а очевидно – и на Нели Рангелова. Освен деколтета обаче, изпълнителката обожава да показва и краката си, а ако може, сигурно би демонстрирала и всичко останало, което е възможно да бъде показано.

Преди година-две звездата от времето на соца бе доста наедряла. После обаче се взе в ръце и започна видимо да се вталява, което се отрази благотворно на нейните форми. Версиите за количеството килограми, които певицата е успяла да стопи, варират – между 17 и 20. Така или иначе промяната във фигурата ѝ е забележителна и Нели явно е решила, че трябва да я демонстрира по всички възможни начини – нещо, което би било разбираемо при момиче на 20-25 години, но е необяснимо за зряла жена, която е на възраст да има внуци. В момента тя ходи почти гола. Най-вероятно певицата не ползва услугите на стилист, а избира сама тоалетите си. Защото всеки добър стилист би я посъветвал да се облича така, че формите ѝ да личат, без да ги натрапва на останалите. Ако пък абсурдния ѝ стил напоследък се дължи на решенията на стилист, той трябва незабавно да бъде уволнен, пише Уикенд.

9 Коментара

Хорска злоба

преди 4 години

Поредният опит за изтласкване на необработени емоции,като злоба и завист...Че,какво ви бърка вас,че певицата се облича,както се облича..Може би някой грозен родител или вие себе си не харесвате...

Коментирай

Мария

преди 4 години

НЕ И ОТИВА НА ГОДИНИТЕ.СМЕЯТ Й СЕ ХОРАТА.

Коментирай

Зз

преди 4 години

Защо се чудите, всичките и връзки са с женени мъже. Не бих искал да съм на мястото на сина и.

Коментирай

о

преди 4 години

Не мисля, че само защото една жена е на 60+ или на колкото и да е, трябва да променя с нещо кой знае какво стила си на обличане, НО такива деколтета според мен са неуместни, вулгарни и кръчмарски на абсолютно ВСЯКА ЖЕНА, НЕЗАВИСИМО ОТ ВЪЗРАСТ, килограми и т.н. Единствено мога да го приема за някакво много специално вечерно събитие, където отиваш придружена. Иначе ти занижават категорията. Жените на всяка възраст най-добре изглеждат с класически, женствени, описващи по красив начин формите облекла, никога нищо което да е ТВЪРДЕ - твърде крещящо, твърде разголено, твърде късо. Умереността е, което стои добре на всички нас. Така че съм съгласна с вас, но въпросът не опира до възрастта. Няма нещо, което да е наистина хубаво, красиво и елегантно и да стои добре на млада жена, а за възрастна да не е такова. Пък и сегашните 61 години не са едновремешните 61.

Коментирай

hhhhhhhh

преди 4 години

Супер е бабето! Става за... купони!

Коментирай

Биби

преди 4 години

НА ЖИВО СИ Е БАБКА.

Коментирай

Как Васо

преди 4 години

Добре си е жената. И то много добре

Коментирай

Българка

преди 4 години

Никога не е късно да станеш за смях

Коментирай

Нельо Рангелов

преди 4 години

Става си лелята да я опънеш, недейте да й намирате кусури.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.