Николета Лозанова: Мачкай, Никита!

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-lozanova-machkai-nikita HotArena.net
Николета Лозанова: Мачкай, Никита!

Явно Николета е фен на брадърката Никита Джонсън, която оцеля след номинациите на снощния полуфинал на „Биг Брадър“. Тя се бори за място на финала срещу Албена Вулева и Цецо Андреев, като ги смачка с 64% зрителски вот.

Най-мразената и тормозена съквартирантка в този сезон на шоуто получи емоционалната подкрепа на Лозанова, която написа на стената си във Фейсбук лаконично :“Мачкай, Никита“, с което изрази подкрепата си за татуираната мацка. Вероятно тя е и нейната фаворитка за големия победител в „Биг Брадър“.

Финалът на предаването ще е в понеделник, когато Джонсън ще се изправи срещу Златка Райкова и Благой Георгиев, Станимир Гъмов, Уош МС И Джулиана Гани.

7 Коментара

Точно

преди 5 години

Xaxaxx Гнилото лайно се обади коя си ти ма парцал хората даже не те помнят вече!!!Ходи при черните да ти мачкат задника и циците да се успокойш малко!!!

Коментирай

Вили

преди 5 години

Ами с тази се оприличава проста маймуна обезобразена от пластики мразена от хората натрапена фалшива и гнусна за това я защитава този изрод Никита ако спечели все едно у нас живеят най тъпите и нечистоплътни хора

Коментирай

Динвои

преди 5 години

Тя трябва да спечели или Стефан. ДАНО! От другите вътре съм тотално отвратена и погнусена - показват истинското лице на хората или може би на българите, а именно тотална злоба и елементарност. Особено Джулияна и Станимир ако спечелят, ще е пълно падение. А безхарактерни хора като Златка и Благой, които ако не беше интригата около тях, изобщо нямаше да им чуем гласа вътре и никога за нищо не изказаха мнение и позиция, а само се скатаваха, нямат изобщо място на финала. Но хайде, нека са там, така тъкмо ще оплакнем окото, че са много хубави, особено заедно. Добре, че Албена излезе най-накрая и не трови обстановката вътре. Никой не харесва изтъкани от злоба хора, просто всеки го беше страх да й застане на мушката и предпочиташе да е с нея, отколкото срещу нея, защото за тая работа се иска характер. Албена единствено се смее и радва, когато го прави на нечии чужд гръб, да се присмива и подиграва и унижава някого. Адски субективно гледаше нещата, и най-простички ситуации ги завърташе все към себе си и умишлено не искаше да погледне от другата страна. Много противно същество.

Коментирай

Динвои

преди 5 години

себе си и умишлено не искаше да погледне от другата страна. Много противно същество. Никита никой не я харесвал, защото просто откакто е започнал Бб преди толкова години, винаги виждаме как все един трябва да е изолиран и отхвърлен, за да може омразата към него да сплотява групата и коплексарите, които са се сгрупили, да се чувстват силни заедно, опитвайки се да мачкат друг. Това е било винаги и става във всеки колектив - един трябва да се отлъчи и този някой задължително е жена или жена в тяло на мъж - на мъжете и се прощава и злобата /шеф Петров/, и странността и лудостта /Я-Я, обаче не и на Луна, тя беше веднага изолирана/. Обикновено се правят на силни на гърба на най-интелигентните и разумни, но същеврееменно силни и независими хора. Тълпата надушва кой е силен и кой няма отчаяна нужда от одобрението й и се групира срещу него - Къци Вапцаров, Миглена Ангелова, Никита, Джино... Все най-възпитаните и свестни хора. Никой от злобните коплексари не може да обясни какво има срещу нея и да отговори на най-нормални въпроси, които Никита задава. МАЧКАЙ НИКИТА!

Коментирай

Pppp

преди 5 години

Тази освен със снимки с животни как да привлече внимание или като гласува за силния на деня

Коментирай

мда

преди 5 години

Щях много да се очудя ако не публикувате нещо от ЦИГАНСКОТО МИЛФЧЕ - НИКОЛЕТА. А , и не ни съобщавайте кога МОМАТА ОТ МААЛАТА се е съблекла и си е показала РАБОТНИТЕ ИНСТРУМЕНТИ . А ни информирайте когато МИНЬОНЧЕТО С ЕСТЕСТВЕНО ПО-ТЪМЕН ТЕН СЕ Е ОБЛЯКЛА. Е ТОВА ВЕЧЕ ЩЕ Е НОВИНА - НИКОЛЕТА СЕ ОБЛЕЧЕ , И НЕ СИ ПОКАЗВА ГУМЕНИТЕ ЦИЦИ И НАЙ-МИЛИТЕ ОТВОРИ. Е ТОВА ВЕЧЕ ЩЕ Е СВЕТОВНА НОВИНА, ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ЦИГАНКАТА ОТ МААЛАТА ДА СЕ ОБЛЕЧЕ.

Коментирай

Dini

преди 5 години

КАКЪВ ВОТ БЕ ХОРА? Кой ви каза, че това е вота? Да не би да ви показват разпечатки от мобилните оператори??? Всичко се решава от Радо Тушев а това със смс-ите е само за пред хората.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.