Нищо ново под слънцето! Поредната Мис Силикон 2016 се обезобрази, просто защото така е модерно (За пластиките и да не прилича на себе си е броила 30 бона)

https://hotarena.net/laifstail/nishto-novo-pod-slanceto-porednata-mis-silikon-2016-se-obezobrazi-prosto-zashtoto-taka-e-moderno HotArena.net
Нищо ново под слънцето! Поредната Мис Силикон 2016 се обезобрази, просто защото така е модерно (За пластиките и да не прилича на себе си е броила 30 бона)

Мис Видин 2012, която стана „Мис Силикон“ през 2016 Боряна Миткова е обезличила визуално себе си в името на това да изглежда като всички останали в сферата, в която и тя се бута да вирее, видя HotArena.

 

Днешните изкуствени живи кукли изглеждат съвсем еднакви, вероятно заради това, че ходят при един и същи хирург. Най-парадоксалното е, че тази тенденция се поощрява с награда на конкурси като „Мис Силикон“. Както се знае в него е препоръчително участничките да са с колкото може повече пластични корекции.

 

Сред тях е и Боряна, която отдавна е загубила себе си. Сега тя изглежда като друг, нов човек. Поне визуално.

 

До HotArena бяха изпратени две нейни снимки – преди корекциите и след последната такава. Разликата е огромна и индивидът сега по нищо не съответства на този от миналото.

 

Напомняме, че Боряна Миткова преди време бе споделила, че за пластичните интервенции е броила около 30 000 лева.

 

 

1 Коментара

Сани В.

преди 6 години

И преди и сега е меко казано,доста грозно момиче!Стои ми много евтино и вулгарно!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.